2014. május 21., szerda

Tegnapi 100 %-os nyerő tippek! Hogy legyen a sportfogadás garantált nyereség?

Tegnap jött a napi tuti foci tipp! 100 %-os nyerő tippek voltak! Jöhet az új duplázó sorozat! Folytassuk tovább a nyerő szériát! Ma nem túl nagy a választék, de igyekszem megtalálni a nyerő napi tuti foci tippeket!

 

 

 

Duplázó stratégia a garantált siker!


Tegnap a 3.körrel jött a duplázó startégia. Így egyből plusszba került a büdzsé. Ez a sikere a duplázó napi tuti tipp stratégiának. Ha érdekelnek stratégia pontos részletei, kattints ide érte!

Kínai Szuper Liga: Guangzhou Evergrande - Guizhou Renhe 14.00

 

Ma egész messzi bajnokságokból kell válogatni a nyerő tippekhez. A kínai éllovas szuper csapat az Evergrande, egy szerényebb képességű ellenféllel fog ma találkozni. Egyértelmű esélyesei az összecsapásnak. Vezeti bajnokságot, és kítűnő formában vannak! Sima hazai az első napi tuti foci tipp!

Kínai Szuper Liga:Beijing Guoan - Hangzhou Greentown 13.30

 

Kínai második szuper esélyese ennek a mérkőzésnek. A hazaik ugyan legutóbb botlottak, de nagy esélyesei a bajnokságnak. Meglátásom szerint a jó széria folytatódik és második napi tuti foci tippem Beijing hazai győzelme!

Román Divzia A: FC Viitorul Constanta - Ceahlaul Piatra-Neamt 20.00

 

Sima a képlet, ha a hazaiak nem nyernek kiesnek, vendégeknek nincs tétje ennek a mérkőzésnek biztosan benn maradtak. A hazaiak nem hibázhatnak és nem is fognak a harmadik napi tuti foci tipp Constanta hazai győzelme!

1.kör:


MérkőzésTipp(bet365)kezdés
Guangzhou Evergrande - Guizhou RenheHazai1,2214.00
Beijing Guoan - Hangzhou GreentownHazai1,4413.30
Viitorul Constanta - Ceahlaul PiatraHazai1,3320.00

Eredő:2,336544


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése