2014. június 6., péntek

Vb felkészülési mérkőzések, duplázó tippekkel!

A tegnapi stratégia ismertető után, ismét érkezem mára napi tuti foci duplázó tippel! Felkészülési válogatott mérkőzésekből szemezgetek ma. Jöjjenek is a részletek!





Milyen stratégiával fogadj, hogy ne veszíts?


Érdekelenek a sportfogadási taktikák? Tudj meg többet, hogyan lehetsz nyereséges és tudatos sportfogadó: Kattints ide a részletekért!

 

Barátságos mérkőzés: Oroszország - Marokkó

 


Sokan favorizálják az oroszokat a 2014-es világbajnokságon. A csapat érdekessége, hogy az összes játékos a hazai ligában játszik, aki benne van keretben. Marokkó lecsúszott a vb-ről, 5 ponttal lemaradt a csoportban Elefántcsontparttól.

Nem rossz csapat ugyan, de egyértelmű, hogy a vb fő próbáját nem akarják elveszíteni az oroszok. Az első napi tuti foci tipp, az oroszok hazai győzelme.

 

 

Barátságos mérkőzés: Lengyelország - Litvánia

 

A lengyelek csúnyán leszerepeltek a selejtezőn, nem is lesznek ott Brazíliában. Itt az idő, hogy végre helyre tegyék a renoméjukat. Ez a meccs tökéletes önbizalom növelésre. Ma nyerniük kell, több bukta nem fér bele, még akkor se ha nincs tétje a mérkőzésnek.

A litvánok lelkes bár nem túl acélos gárda, lengyel foci sokkal előrébb jár, mint a litván. A második duplázó napi tuti foci tippem, a lengyelek hazai győzelme.

 

Barátságos mérkőzés: Brazília - Szerbia

 

A braziloknak a hazai rendezésű vb-n nem szabad leszerepleni, főleg hogy elég sokan kritizálták a vb rendezést, az ország gazdasági helyzete miatt. Ezene a felkészülési mérkőzésen, is hozniuk kell a kötelezőt. A szerbek szintén nem jutottak ki a vb-re, nem sikerült jól a selejtező sorozat. Ez talán oddsz alapján legerősebb napi tuti foic tipp.



1.kör.


MérkőzésTippoddsz (bet365)kezdés
Oroszország - MarokkóHazai1,416.00
Lengyelország - LitvániaHazia1,3617.30
Brazília - SzerbiaHazai1,222.00

Eredő:2,2848

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése