2014. június 3., kedd

Keddi duplázó tippek, a sikeres sportfogadáshoz!

Egyre jobban közeledik a brazíliai világbajnokság, egyre kevesebb a tét mérkőzés. De igyekeztem nektek kiválogatni a legjobb napi tuti foci tippeket a mai napra is. Jöjjenek a tipp jóslatok!






 

Milyen sportfogadási stratégiával játszunk?

Nem ismered a duplázó sportfogadási stratágiát? Érdekelnek a részletek kattints ide.

A lényeg hogy mindig visszanyered a veszteséget és még nyersz is! A figyelj, hogy meddig bírod tőkével!


Olasz A/B rájátszás: Modena - Spezia

 

Kivételesen a duplázó tipp egyik pillére ma egy kétesélyes fogadás lesz. Hogy ennek mi az oka? A Seria B-ben 30 % feletti a döntetlenek aránya és még így is egész szép oddsz van a hazai vagy döntetlenre. Egy erős másik érv, hogy a Modena legutóljára februárban kapott ki! Igen, massszív együttes. Ugyan nem gyengék a vendégek, de hazaiak legalább egy döntetlenre jók leszenk.


Finn bajnokság: Lahti - TPS


A igazi napi tuti foci tipp választása ma erre mérkőzésre esett, még pedig vendég TPS borzalmasan gyenge formája miatt. A Lathi jól kezdte a szezont, 4 győzelem 4 döntetlen és csak egyetelen vereség. Meglátásom szerint a Lathi folytatja a jó formáját ezen a mérkőzésen is tovább! Ez lesz a duplázó stratégia második tippje. De mivel sok hazai döntetlen ezt is dupla eséllyel tegyük! Hazai vagy döntetlen kétesélyes fogadással!


Lett Virsliga: FC Skonto Riga - FK Jelgava

 

A Skonto az egyértelmű esélyese a mérkőzésnek tegnap 1,57 ról indult az oddsz ma már csak 1,44. Jól állnak a bajnokságban, kíváló formában vannak. Nem kérdés, hogy megnyerik ezt a mérkőzést. A harmadik napi tuti foci tipp a Skonto Riga hazai győzelme!


2.kör:


MérkőzésTippoddsz (bet365)kezdés
Modena -SpeziaHazai vagy döntetlen1,2820.30
Lathi -TPSHazai vagy döntetlen1,0918.30.
Skonto Riga - FK JelgavaHazai1,4418.00

Eredő:2,009088

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése