2014. május 29., csütörtök

Tegnapi nyerő tippek után! Jöjjön következő duplázó sorozat!

Tegnap jöttek simán a duplázó napi tuti foci tippek! Következzen egy újabb sorozat! Kínálat napról napra szegényesebb, ahogy közeledik a Brazíliai labdarúgó világbajnokság. Jöjjenek a tippek!






Tartósan lehet e nyereségesen fogadni?

 

A legfontosabb a türelem és kitartás és hogy bírjad tőkével, ezek az alapok. Ha érdekel a duplázó stratégia: kattints ide!

Barátságos mérkőzés: Finnország - Litvánia

 

Nem rég megtekinthettük a finn válogatott a magyarok ellen, nem rossz csapat. A legutóbbi barátságos meccsen a csehekkel döntetleneztek. Egyre jobb a finn csapat meglátásom szerint. Főleg hazai pályán illene legyőzni a magukhoz képest sokat javuló, de nem túl ütőképes litván csapatot. egyértelmű hazai az első duplázó napi tuti foci tipp.

Norvég dívizió 1: Nest Sotra - Ull Kisa

 

A messzi északra kell kalandozni ismét egy jó napi tuti foci tipp mérkőzésért. A norvég másodosztályból válogattam. A hazaiak a negyedik helyen állnak 6 győzelem 4 vereség, a vendégek az utolsó helyen tanyáznak 1 győzelem, 1 döntetlen, 8 vereség. Ez nagyon gyenge mérleg. Kiesp jelöltek már most. Sima hazai győzelem a duplázó napi tuti foci tippem.


1.kör:


MérkőzésTippoddsz (bet365)kezdés
Finnország - LitvániaHazai1,6616.00
Nest Sotra - Ull KisaHazai1,5718.00

Eredő:2,6062


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése