2014. május 23., péntek

Tegnapi nyerő tippek után folytassuk a duplázó stratégiát!

Forrás:trollfoci.com
A tegnapi mindkettő kockázatosabb tipp is nyerő tipp lett. Így ismét indulhat előrről a duplázó napi tuti tipp sorozat! Nézzünk is szét ezen a szép napos pénteki napon miből érdemes válogatni!








Gondolj befektetésként a sportfogadásra, csak idő kérdése, hogy nyerj!

 

Már a második sikeres duplázó napi tuti tipp sorozaton vagyunk túl. Ha nem ismernéd a módszer lényegét, kattints ide  a részletekért.

A tétek növelését igazítsa mindenki a maga pénztárcájához, ezek csak viszonyításképpen vanank feltüntetve.

Ír Airtricity Liga: Shamrock Rovers : Bohemian FC 21.00

 

Az íreknek köszönhetően legutóbb is jött a napi tuti foci tipp. Ma a Shamrock tovább menetelése az első tippem. Már 13 forduló után kétszer annyi pont a különbség a két csapata között ez elég tetemes, és jól mutatja a különbségeket. Hazai pályán amúgy is jó Rovers.

Nem hiszem, hogy szeretnének lemeradni a versenyfutásban a bajnoki címért, szóval nem fognak ma botlani. Az első duplázó nyerő tipp a Rovers hazai győzelme.

Finn Veikkausliiga liga : FC Lahti - Turku PS 17.30

 

Nem szeretem a fagyos északot, de ilyen meleg napokon szívesen válogatok az északi ligákból. Kicsit kockázatosabbnak érzem, ezt a napi tuti tippet.

A választásom elsősorban Turku rossz formájának szól. Borzalmasan kezdték ezt a szezont. 8 meccs alatt 6 pont. Lahti pedig magához képest elég jól áll jelenleg. A második napi tuti foci tippem, a Lahti hazai győzelme.

1.kör:


MérkőzésTippoddsz (bet365)kezdés
Shamrock Rovers - Bohemian FCHazai1,4421.00
FC Lahti - Turku PS Hazai1,6117.30

Eredő:2,3184


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése