2014. május 22., csütörtök

Sikeres és eredményes sportfogadás? Folytassuk a napi tuti foci tipp sorozatot!

Tegnap a kínai sztár csapat vitte a mixet. No de semmi gond következzen egy újabb napi tuti foci duplázó tipp! Nyerjük vissza veszteséget, legyünk újra sikeres sportfogadók! Gyér a kínálat de igyekszem megtalálni a legjobb tuti tippeket!






 

Sportfogadási taktika és stratégia


Már lement egy kör, ahol 3.körben jött a napi tuti foci duplázó tipp. Most új körrel folytatjuk. Lemaradtál? Nem ismered ezt a stratégiát?

Kattints ide és hamar képbe kerülsz!

 

Orosz Premier Liga osztályozó: Tom Tomsk - FC UFA


Az első osztály legjobb kieső jelöltje játszik, a másodosztály leggyengébb feljutójával. Oroszországban amúgy is sokat jelent a hazai pálya, de a két csapat között meg van az osztály különbség, bár az első meccsen 5-1 -es vereségbe szaladt bele az Ufától Tomsk, szóval nagyon menniük kell.

 Szerintem benn maradás nem lesz meg, de 1-2 gólos győzelem össze fog jönni. Az első merész napi tuti foci tipp a Tomsk hazai győzelme!

 

Svéd bajnoki: Mjallby : Malmo FF


Az első helyezett utazik az utolsó előttihez. Ráadásul kítűnő formában van a Malmö. 10 forduló után biztosan vezetenek, és szerintem szeretnék megőrizni ezt a vezetést, így nem fognak hibázni, második napi tuti foci tippem, a duplázó startégiához a Malmö vendég győzelme.


2.kör:


MérkőzésTippOddsz (bet365)kezdés
Tom Tomsk- Fc UfaHazai1,614.00
Mjallby - Malmo FFHazai1,5313.30

Eredő:2,448

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése