2014. május 8., csütörtök

Lehet e befektetés a sportfogadás?

Tegnap ismét 100 %-os napot sikerült zárni jött a duplázó napi tuti foci tipp. Egy érdekes téma felvetés szeretnék válaszolni ebben a cikkben. A befektetésnél, legyen ez bármilyen pénzügyi megoldás, ritka az egész pénzünk elbukása, a sportfogadásnál ez lehetséges. Akkor mi a módszer, hogy ez ne történjen meg? Hogy legyen a sportfogadás prodi és jövedelmező befektetés?




Az aranyszabály: Játsz tudatosan! Használj stratégiát!

A blogon már igyekeztem bemutatni több stratégiát sportfogadással kapcsolatban. Ezek a stratégiák a híres Martin Gale módszer tovább fejlesztései. Ilyen startégia duplázás is, amikor mindig duplájára növeled a tétet, ha veszítesz.

Ezt startégiát döntetlen sportfogadással is lehet játszani, ilyenkor még komolyabb a haszon! A lényeg és ez a sikeres és jövedelmező sportfogadás alpaszabálya, hogy startégiaával játsz, és mindig nyerd vissza a veszteséget! Ne hagyjd elveszni a pénzed! Hamarosan meg fog jelenni egy e-bookom, mely a tudatos és jövedelmező sportfogadással fog foglalkozni!


Hogyan legyél sikeres sportfogadó?


Bemutatom milyen startégiák vannak, amivel sikeres lehetsz, hogy kell kiválasztani a megfelelő tippet! Ha betartod a szabályaimat és okosan játszol és türelmes, a sportfogadás igazi befektetéssé válhat számodra! Az egész csak egy tippmix szelvény árárt lesz letölthető, egy szelvény ára megéri at a tudást, amivel igazi sikeres és jövedelmező sportfogadóvá válhatsz.


Hamarosan! 

Hogyan legyél sikeres sportfogadó? E-tanulmány

Ár: 1990 Ft

Előrendelhető: tutifocitipp@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése