2014. május 20., kedd

Nem adjuk fel! Folytatjuk nyerő tippekkel, és sikeres sportfogadó sorozattal!

Tegnap sokat vaciláltam, hogy a német osztályozót válasszam, vagy a Román bajnokit. Rosszul döntöttem! De semmi gond, hiszen a stratégia futt tovább. Jöhet a 3.kör! Ma elég szegényes a tippmix és egyéb fogadási kínálat, de igyekszem kiválasztani a nyerő napi tuti foci tippeket!






 

Egy sportfogadási taktika, aminek segítségével nyereséges sportfogadó lehetsz!

 

A Martin Gale alapú duplázó stratégiát használva folytatjuk tovább a sorozatot, és jönnek a kötelező napi tuti duplázó foci tippek.
Ha nem ismered, hogyan működik, itt olvashatsz róla:  kattints ide!

Ír Airtricity Liga: Athlone Town - Sligo Rivers

 

A haziak borzalmas formában vannak, nem első osztály színtű a gárda 12 meccsből 11 vereség. A Sligo vegyesen kezdett, de ez mai meccs egy kötelező győzelem lesz számukra. Nagyon gyenge az ellenfél, kilóg a mezőnyből rossz irányba. Az első napi tuti foci tipp. A Sligo vendég győzelme!

Román bajnokság: Corona Brassó - Petrolul Ploiesti

 

A Corona Brassó a pofozó gép a román bajnokságban. Mindenki megveri őket szinte, a Ploiesti dobogón fog végezni. Nem hiszem, hogy ellazázzák már a végét. Ez egy sima kötelező győzelem lesz számukra. A második napi tuti foci tipp Ploiesti vendég győzelme.

Ír Airtricity Liga: Dundalk - Drogheda United

 

A haramadik napi tuti foci tipp is az ír ligából érkezik. Dundalk második helyen áll, és már kétszer annyi pontja van,mint ellenfelének. Ez statisztika mindent elmond erről mérkőzésről. Az egyértelmű esélyes a hazai gárda és nincs kétségem, hogy megnyerik a mérkőzést!

3.kör

Mérkőzés Tipp Oddsz (tippmix) Oddsz(bet365) Kezdés
Athlone Town - Sligo Rivers Vendég 1,26 1,33 20.45
Corona Brassó - Petrolul Ploiesti Vendég 1,18 1,16 18.45
Dundalk - Drogheda United Hazai 1,4 1,44 20.45
Eredő: 2,08152 2,221632

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése