2014. május 19., hétfő

Duplázó napi foci tippek! Az igazi befektetés a sportfogadás?

Tegnap a Videoton vitte a napi tuti foci tipp duplázó tippet,és így könnyen lehet búcsút intett Európának! No de semmi gond, minnél később jön a tipp sor, annál többet nyerünk! Jönnek a mai napi tuti foci tippek!




 

Duplázó sportfogadási startégia 2.kör

Semmi gond, hogy nem jött tegnap tipp ma visszanyerjük, vagy holnap! Nézzük is mai tipp sort miből lehet csemegézni a nyerő tippeket!

Ha érdekelnek a duplázó sportfogadási startégia részletei itt találsz egy táblázatot is hozzá:
Kattints ide!

 

Seria B: Bari - Citadella 19.00


A hazai Barinak komoly a tét, ha nyernek irány play off és akár még a Seria A- ba is feljuthatnak. Hazai pályán nyerniük kell. Sajnos egy döntetlen a Seria B-ben mindig benne van. De nagy a tét és hazai pálya miatt nálam a Bari a nyerő!

Citedalla ugyan nincs rossz fomában, de már biztosan benn maradtak, így számukra már nincs tétje ennek a mérkőzésnek. Az első napi tuti foci tipp mára, a Bari hazai győzelme.

 

Német osztályózó: Bielefeld- Darmstadt 20.30


A Bielefeld már bebiztosította a bennmaradást, hiszen az első meccsen 3-1 nyertek, ez egy elég magabiztos győzelem volt. Meglepne, ha hazai pályán gondjaik lennének. Ezt meccset is simán befogják húzni, és jövőre folytatják a Bundesliga 2 küzdelmeit. A második napi tuti foci tipp, a Bielefeld hazai győzelme.

2.kör:

Mérkőzés Tipp Tippmix Bet365 Kezdés
Bielefeld- Darmstadt Hazai 1,78 1,8 20.30
Bari - Cittedalle Hazai 1,7 1,72 19.00
 Eredő:   3,026/3,096                                       

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése