2013. augusztus 23., péntek

Triplázz a hétvégére tuti foci tippel!

A nyári pihenő után visszatértem a blogra, hogy hozzak Neked egy triplázos tippet a magyar foci világából. Vigyázat egy igazi tuti foci tipp következik!
Még pedig a magyar bajnokságból! Kecskemét - Haladás. De miért is lesz ez a meccs döntetlen? Triplázni szertenéd pénzed? Olvass tovább!




Kecskemét - Haladás : Tuti döntetlen tipp mára!

A hazai Kecskeméti gárda bomba formában kezdte az idényt, sokan már gondolták ők lesznek a meglepetés csapat, aztán valami történt és megtorpantak. Fájó vereséget szenvedtek el a Mezőkövesdtől, és döntetleneztek Diósgyőrben. Masszív jó csapat ez a Kecskemét igazi középcsapat lesz, akárcsak ellenfele a Haladás gárdája. Úgy vélem a Kecskeméti csapat még sok borsot törhet a tuti tippet tevő sportfogadók számára, mert bizony meg fog fogni otthon pár csapatot. A hazai pálya miatt ők az esélyesek, de ma nem lesz lila fehér siker. Hogy miért is először nézzünk szét a Haladás házatáján!

Az igazi döntetlen csapat

A Haladás se panaszkodhat hiszen nagyon jól állnak, mindössze a piszok erős Videotontól kaptak ki, és otthon döntetleneztek a Debrecennel. Az MTK-t viszont idegenbe fektették két vállra. Artner Tamás csapatán idén se lesz könnyű átgázolni. Nagyon massszív csapat. Két döntelen ász csapat fog ma összecsapni. NAgyon hasonló erősségű gárdák. akit még mindig nem győztem meg, az nézzen rá a két csapat korábbi összecsapásair van ott bőven döntelen és ma is az lesz az eredmény. Tegyétek és nyerjetek!
haladás kecskemét
Forrás:soccervista.com

Tipp: Kecskemét - Haladás: döntelen oddsz: 3,20

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése