2013. szeptember 2., hétfő

Dobd fel a napod egy triplázással! Sőt több mint triplázás!

A mai napon csak óvatósan fogadó sporttárs barátaim, sok Bl és El szereplő csapat lép ma pályára hazája bajnokságában, ahol nem biztos, hogy a kellő kipihent formát fogja hozni. De természetes kiválogattam Neked 3 mérkőzést melyet érdemes lesz megtenned, hiszen ezek igazi napi tuti foci tippek.

A hétfői sportfogadó tippek mindig veszélyesek ezért én is óvatos voltam,szerintem a hét fekete napja ez! Ezért csak óvatosan! Olvass tovább az igazi tuti foci tippekért!


Falkenbergs FF - Assyriska FF! Napi svéd 2 tuti!

A Falkenbergs egyértelműen az erősebb alakulat, 13 ponttal áll az Assyriska előtt. 6 hellyel előzi meg a hazai gárda vendéget. Egymás elleni eredményben ugyan sok a döntetlen, de most pont itt az idő, hogy végre győzelmet arasson a hazai gárda. Az Assyriska ráadásul nem túl jó vendég mérleggel bír idén, a Falkenbergs pedig igen jól teljesít hzai pályán. Nem is szaporítom tovább egyértelmű egyes a hzai is oda lejt. Tegyétek és nyerjetek vele, ez igazi tuti svéd foci tipp.

Tipp: Falkenbergs FF - Assyriska FF Hazai oddsz:1,55


Kaiserslautern - Cottbus! Német 2 igazi tuti tipp lesz?

A hazai Kaiserslautern évek óta próbál visszakapaszkodni a Bundesligába, idén se lehet más a cél. Ehhez pedig az ilyen meccseket, mint a Cottbus elleni összecsapás meg kell nyerni. Nincs mese, ez most kötelező győzelem lesz! A lautern igen jól kezdte a szezont még pedig 2 győzelemmel, aztán pedig jött egy kis mélyrepülés. De most újra helyt kell állni! A Cottbus szerényebben kezdte a szezont, és szerényebben is fogja szerintem befejzni. A német 2 a legnézetebb másodosztály így idén is nagy izgalmak várhatóak. Tegyétek hazait jönni fog, ráadásul az oddsz se rossz a hazaira, egy igazi tuti tipp!

Tipp:Kaiserslautern - Cottbus Hazai oddsz:1,7


Lokomotiv Plovdiv - Lokomotiv Sofia! Bolgár tuti foci tipp!

A Plovdiv 5. helyen áll, a 10. fogadja. A hazaik 2szer annyi ponttal rendelkeznek, mint a vendégek. Igaz még csak 7 forduló zajlott le a bolgár bajnokságban. Érdekes mérkőzés lesz, én egyértelmű hazai győzelmet várok. Ez meg is lesz. Tegyétek és nyerjetek! Röviden ennyit a napi tuti foci tippről a bolgár bajnokságból!

Tipp: Lokomotiv Plovdiv - Lokomotiv Sofia Hazai Oddsz: 1,7

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése