2013. szeptember 3., kedd

Nyerd visssza az elvesztett pénzedet! Triplázz velem kedden!

Tegnap a Kaiserslautern meccsen egy piros lap belerondított a tuti foci tipp, napi tuti tippjébe. A másik két mérkőzés a svéd másodosztályú találkozó és bulgár bajnoki simán jött. Sajnos ilyen a sportfogadás világa van, hogy nem jön ki a lépés.
 A német gárda még emberhátrányba is kétszer egyenlített, és döntetlenre hozták meccset, 11 emberrel biztos nyernek, de nem így lett. Elég kesergélésből, nyerjük vissza a tegnapi elveszett pénzünket! Irány a napi tuti tipp !


Mivel operáljunk ezen a nem éppen fényes keddi napon? Mi a tuti foci tipp?

Kalandozzunk ma egy olyan országba, ahonnan még egy napi tuti tippet se szállítottam nektek. Következzen az első napi tuti foci tipp az észak ír bajnokságból. A mai napon a Ballinamallard United -:- Glenavon összecsapásra adok nektek egy tuti tippet.

A tuti tipp a mérkőzés kimentelére fog irányulni, de ne rohanjunk ennyire előre nézzünk egy kis statisztikát. A hazaik az elmúlt 3 összecsapást megnyerték a Glenavon ellen szerintem ez ma se lesz másképpen.A hazai Ballinamallard United a 3. helyen 4 forduló után, míg a vendégek a 8. helyen tanyáznak. Ebből nem szabad semmilyen következtetést levonni.




A vendégek az elmúlt 2 meccsüket döntetlenre végeztek, ma pedig egy vereséget szánok nekik, ez lesz a tippem. A hazai Ballinamallard United legutóbb 3-0 sikert aratott, előtte meg döntetlent értek el, már két meccse nem kaptak gólt. Szerintem folytatodni fog a jó sorozat. A tuti tippem elég szép oddszért hazai győzelem lesz.

Tipp: Ballinamallard United -:- Glenavon Hazai oddsz:1,9

Napi tuti tipp Angilából a Johnstones Paint Trophy küzdelmeiból!

Az angol foci világába kalandozunk, még pedig a kupa küzdelmek közül választottam nektek ma befutott, amivel megtriplázhatjátok téteket.

A kupa küzdelmek mindig sok izgalmat tartogatnak az angol foci világában. Ma is csak óvatosan a tétekkel. Én is inkább egy biztosabb gólfogadást ajánlok Neked, amivel csökkented a kockázatot.


Még pedig Milton Keynes Dons - Northampton találkozót választottam. Itt a tuti tipp pedig a 2,5 gólnál több fog születni ezen a mérkőzésen. A hazai csapat legutóbbi meccseinek 63% született ilyen eredmény, míg a vendégeknél ez az arány 58% ebből a statisztikából bátorkodtam megtenni napi tuti angol tippemet.

Tegyétek és nyerjetek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése