2013. szeptember 24., kedd

Sima tippek keddre!

Ma két alacsony oddszú napi tuti tippel jelentkezem. Két országot érintő tipp kalandozásunkat Angliában és Spanyolországban tartjuk. Mára a napi tuti tipp a Barcelona és a Chelsea meccseit fogja érinteni. De mire értelmes fogadni ezeken a tuti papaírforma meccseken? Ez is kiderül hamarosan!

 

 

Barcelona - Real Sociedad

Önmagában az esélyes Barcelonára fogadni nem gondolom, hogy megérné ilyen alacsony oddszra. Pedig szinte borítékolható, hogy a katalánok megnyerik a meccset. Fognak botlani idén, de nem hazai pályán. Ha Barcelona korábbi meccseit megfigyeljük, viszont észrevehetünk egy érdekes statisztikát: Még pedig nagyon gyakran kapnak gólt! A Barcelona a Real Sociedadtól utoljára 2010-ben nem kapott gólt.A napi tuti tippem ez is lesz! Még pedig, hogy a Barcelona is fog gólt lőni, és a Real Sociedad is! Itt már egész kellemes 1,83 oddszot ígér a bet 365 fogadóiroda. Érdemes tenni, én elég erősnek érzem a tippet. Emellé esetleg még 2,5 over- t érdemes, de az szintén nem hozz komoly eredőt.

Tipp:Barcelona - Real Sociedad mind 2 csapat szerez gólt oddsz:1,83 Nyert

barcelona_real sociedad
Forrás:soccervista.com

Swindon - Chelsea

A Chelsea sokat bakizott az utóbbi időben, most nem fér bele. A Bajnokok ligája baki és bajnokságban lévő bukdácsolás után, most a liga kupában nyerniük kell. Nem magas oddsz, de szerintem elég biztos ahhoz, hogy kettő mérkőzésből kijöjjön, egy igazi duplázó napi tuti foci tipp. Szóval Barcelona és Chelsea-vel napi tuti tippek, tegyétek és duplázzatok!

Tipp:Swindon - Chelsea vendég 1,3 Nyert

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése