2013. szeptember 25., szerda

Kedd: 100%-os nyerő tippek! Ma: duplázzuk meg a duplát!

Folytasd velem a tegnapi siker szériát, ahol 100% pontosággal jöttek a tegnapi napi tuti foci tippek. Ma is az alacsonyabb oddszú meccsek közül igyekszem kiválasztani. Tegnap Barcelonában a Real Sociedad is betalált, és Chelsea is simán hozta a meccset. Ma francia foci világába, a spanyol foci világába is elkalandozunk! Ma is terítéken lesz a napi tuti foci tippen az egyik spanyol nagyágyú a Real Madrid, a francia foci világából pedig a tuti tipp PSG mérkőzése lesz és jön egy extra meglepi is!


Elche - Real Madrid


A vendég Real Madrid elég jó formában van az utóbbi meccsein, a bajnokok ligájában kiütötte a török Galatarasay-t legutób pedig a Getafe-t intézte el hazai pályán. Igaz legutolsó vendég meccsén szenvedett, de most nem fog. Úgy gondolom az Elche újonc csapata rém gyenge. Vélemény szerint a Real Madrid csapata ki fogja ütni. A napi tuti foci tipp nem is lehet más erre a mérkőzésre, mint a vendégek handycape-s győzelme. Ez a tipp ajánlott sportfogadók részére, mivel 1,7-es kellemesen magas oddszot tartalmazz. Tegyétek szerintem bátran a Real madridot

Tipp: Elche - Real Madrid (1-0) V oddsz: 1,68 Vesztett


Valenciennes - PSG

A francia felpénzelt sztár csapat, a PSG már 3 döntetlent összehozott idén, most már teljesíteni kell! Kell az fránya 3 pont, az előző fordulóban a szintén felpénzelt Monaco csapatával is csak egy döntetlenben kellett kiegyezniük ma nyerni kell a PSG csapatának. Ez egy igazi papír forma tipp, a francia foci világából. Az oddsz se komoly, de a mai duplázó napi tuti tippünkhöz pont befér.

Tipp: Valenciennes - PSG vendég oddsz:1,4 Nyert

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Napi meglepi tuti ráadás tipp: Bologna - Ac Milan

A vendégeknél hiányzik szinte az összes nagy sztár játékos: Bonera, De Sciglio, Silvestre,Pazzini,El Shaarawy,Montolivo,Kaká és Balotelli. Így a Milan már nem Milan, egyértelműen biztos vagyok, hogy a Milan nem nyer ma. Szóval az olasz foci szerelmesei készülhetnek egy meglepire, ami enm is annyira meglepi.

Tipp: Bologna - Milan 2 esélyes Hazais vagy Döntetlen, oddsz:1,69 Nyert

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése