2013. szeptember 26., csütörtök

Duplázd meg az eddigi nyereményeidet tuti foci tippel!

A tegnapi nap felemásra sikerekedett, hiszen a tegnapi napi foci tippek, közül a bukdácsoló Real Madrid elszállt. Viszont a napi meglepi tipp a Bologna és PSG jött simán. Javítsuk ki együtt a tegnapi malőrt! Ma Finnországba, a finn foci és Oroszországba az orosz foci világába kalandozzunk. Innen fognak érkezni a napi tuti foci tippek, kedves sportfogadó elvtársak!





Turku PS - Helsinki

Nem először hozok neketek itt a tuti foci tipp blog oldalon, tuti tippet a finn foci világából. Ismét a jeges északra kalandozunk ezen a késő őszi délutánon. Nem olyan rég csapott össze két csapat. Akkor a Helsinki 3:1-es sima sikert aratott. Most is ők az esélyesek. Szerintem nem lesz gond ma sem! A két csapat között 26 pont a különbség, úgy gondolom ez igen tetemes ahhoz, hogy a Helsinki legyen az egyik napi tuti tipp. Az oddsza is kellemes 1,6. tegyétek és nyerjetek!

Tipp: Turku PS - Helsinki Vendég oddsz:1,66 Nyert

 

Ural S.R - Lokomotiv Moszkva

Kell még egy tuti tipp mára, hogy meg legyen a duplázzos tuti tippünk. Ehhez az orosz foci világát látogatjuk meg. Még pedig a legutóbbi fordulóba a nagy riválist legyőze Lokomotiv Moszkvát favorizálom. Nagyon jó formában vannak! Nem úgy, mint a hazai gárda. Ott már komoly gondok vannak. Nem is lehet kétséges ma hazai győzelem lesz a napi tuti tipp. Érdmes a Moszkvára tenni szintén nem is oylan alcsony 1,5 -ös oddszért.

Tipp:Ural S.R - Lokomotiv Moszkva vendég oddsz: 1,5 Nyert

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése