2013. szeptember 27., péntek

Ismét 100%-os tegnapi nap! Duplázzunk tovább! Irány a tuti foci tippek világa!

Ismét megdupláztam a pénzemet! Tegnap 100 %-ra sikeredett a tuti foci tipp blog tippjei. Folytassuk a jó szériát! Duplázzuk tovább a nyereményt! Ma gól fogadásokat fogok ajánlani több európai bajnokságból is. Sajnos ma elég gyenge a kínálat,de megtaláltam Neked a napi tuti tippet! Tarts velem és nyerjünk együtt meg a hétvégi bulira valót!





Bundesliga:Augsburg : Borussia Mönchengladbach

A hazai csapat kissé túl nyerte magát, ma ez nem fog menni nekik. Véleményem szerint a vendég csapat jóval erősebb, mint a hazai gárda, persze egy döntetlen bármikor benne van egy iylen meccsbe. tisztán nem merném ma behúzni a vendég Mönchengladbach-ot. Ezért a napi tuti tippem a német foci világából a Augsburg : Borussia Mönchengladbach Bundesliga mérkőzésre, hogy a döntetlen vagy vendég győzelem fog születni. Az oddsz egész kellemes : 1,51 Tegyétek és nyerjetek!

Tipp:Augsburg : Borussia Mönchengladbach kétutas Vendég vagy döntetlen oddsz:1,51

Paks - Mezőkövesd

Egy igazi háromesélyes meccs következik az Nb1-ben. A Mezőkövesd a liga egyik legkiszámíthatatlanabb csapat vagy jól vagy pocsékul játszanak. A Paks viszont egy erős masszív csapat, ugyan legutóbb kikaptak idegenbe, de így is egy erős középcsapat. Így gól fogadást ajánlok alacsony oddszért, még pedig 1,5 gólnál több fog születni a ma esti találkozón. Ezt ajánlom erre a magyar bajnoki össze csapásra.

Tipp: Paks - Mezőkövesd gól 1,5 több oddsz:1,23

FC Porto : Vitoria de Guimaraes

A Porto egyértelműen a meccs esélyese, szerintem, meg is nyerik ráadásul több góllal, valahogy úgy éreztem ide biztonságosabb most egy gól fogadás a sima hazainál. Ez megérzés! Tegyétek bátran a a napi tuti foci tippet, és fogadjatok a 1,5 gól overre a Porto mérkőzésen. Hajrá!

Tipp: FC Porto : Vitoria de Guimaraes 1,5 gólnál több oddsz: 1,16

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése