2013. október 1., kedd

Nincs több esély, Mourinho mester! Napi tuti tipp:Chelsea!

A Chelsea legutóbbi bajnokok ligája mérkőzésén vereséget szenvedett. Ma nem tehetik meg! Miért? Hamarosan kiderül és jönnek további napi tuti tippek, elsősorban a BL meccsek közül! szeretnél nyerni? Olvass tovább!







Steaua Bucuresti vs Chelsea

A Chelsea többet nem botolhat, a bajnokság se megy igazán, a BL meg főleg nem. Ma nyerni kell és helyre kell hozni a Premier Liga és Bajnokok ligája botlásokat. Ha ma nem nyernek az könnyen akár Mourinho állásába is kerülhet. De ez nem fog megtörténni, hiszen a napi tuti tipp a Chelsea vendég győzelme lesz Bukarestben, ehhez nem fér semmi kétség. A keret se lesz gyenge ami fog állni este. Ma nyer a Chelsea.

Tipp: Steaua Bucuresti vs Chelsea Vendég oddsz:1,7

Zenit Szentpétervár - Austria Wien

A hazai orosz gárda szerintem gond nélkül behúzza a mérkőzést, az osztrák csapat nem túl ütőképes. Szerintem a gól fogadásban is van ráció a 2,5 over-ben. szinte biztos a hazi győzelem, az Ausstria Wien nem fog ma labdába rúgni, ez is egy erős napi tuti tipp lesz! A legutóbbi meccseiket is sikerrel hozták az oroszok ezzel am se lesz probléma.A Zenit a bajnokságban is remekel és ma bl ben is ez og folytatodni.

Tipp: Zenit Szentpétervár - Austria Wien hazai oddsz:1,25

Arsenal FC - Napoli

Nagyon izgalmas összecsapás lesz. Az angol Arsenal nagyon jó formában van a Premier Liga-ban, mint ahogy a Napoli is az olasz bajnokságban a Seria A-ban. Izgalmas bajnokok ligája összecsapás lesz. A fantáziát a gólokban látom, két nagyon gól erős csapat fog találkozni. A napi tuti tippem a 2,5 over ebben látok nagy fantáziát. Szerintem egy sok gólos összecsapás következik. AZ Arsenal nál lesz pár komolyabb hiányzó ezért is inkább a gól fogadást favorizálom. Pedig nem kérdés, hogy a Premier Liga a legerősebb bajnokság.Tegyétek és nyerjetek!

Tipp: Arsenal FC - Napoli 2,5 over

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése