2013. október 25., péntek

Duplázz a hazaival!

ujpest_edzo
Forrás:nb1.hu
Újra itt a hétvége! Jó lenne egy kis pénzt összeszedni, ne csak a kanapén meccs nézéssel teljen el ez a pár nap! Keress pénzt meccs nézés közben!Jöjjön is egy pénteki napi foci tuti tipp!





MTK - Újpest 19.00.

Egy fecske nem csinál nyarat! Ez a véleményem az új újpesti edzőről, ráadásul nem sok fog érződni még a munkájából a mai napon. Továbbra is egyetértek Balajcza Szabolccsal az Újpest kapusával, ha nem erősítenek kiesésért ellen fognak harcolni. Gyenge a lilák kerete, nem elsősorban edző probléma van, erősíteni kellene. Mindössze egy kis lendületet adhat az új edző a mai meccsen a csapatnak. Ráadásul továbbra is sok a hiányzó Újpesten.

Az MTK háza táján már valami kezd kialakulni talán, legutóbb Pápán nyertek, ha megy a csapatnak biztos, hogy nyer a fiatal gárda, ami tele van tehetségekkel és egy nagyon tapasztalt vérbeli csatárral Kanta Józseffel. Amennyiben az Újpest lendületet kap, jók lehetnek egy döntetlenre.

 Bátor sportfogadóknak ajánlom eme magyar foci gyöngyszem mérközését megtenni hazaira, óvatosabb sportfogadóknak egy hazai vagy döntetlent ajánlok megtenni. Véleményem szerint elég jó értéket hordozz a hazai napi tuti foci tipp, én be is húzom. Tegyétek és vegyétek!

Tipp: MTK - Újpest Hazai oddsz: 2,25

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése