2013. november 18., hétfő

Hétfői triplázás vagy duplázás? Profi statisztikák sportfogadóknak hétfőre!

Hétfő esti Liga 1. meccsen a Walsall fogadja a Peterborough United-t. Izgalmas összecsapás várható, elég szép oddszokat adtak erre a mérkőzésre a fogadóirodák. Érdemes ameccsre fogadni igazi napi tuti tipp gyanús mérkőzés. Na de mire fogadjunk? Olvass tovább és kiderül!






Walsall - Peterborough United


Hiányzók: a Walsall-ról túl sokat nem tudok írni ebben a részben , úgyanis a mai napi tuti tipp mérkőzésre teljesen egészséges kerettel vágnak neki, nincs komoly hiányzók.


A Peterboroughnál több visszatérő lesz ezen a meccsen, olyan játékosok, akik korábban nem léphettek pályára. Középpályáról Jack Payne , Danny Kearns (11(4)/15) és Tommy Rowe (14/15 4!) is hiányzott a Johnstone Paint Trophy -ban megszerzett Dagenham & Redbridge elleni győzelemről. De ezen a mérkőzésen már visszatérhetnek!


Gaby Zakuani is a visszatérők gárdáját erősíti ezen a mérkőzésen a vendégcsapat oldalán. Joe Newell 2/15) meghúzta a combizmát Dagenham & Redbridge elleni mérkőzés bemelegítésén, így az ő játéka is kérdéses. Lee Tomlin ezen meccsen tölti le 4 meccses eltiltását,így rá sem lehet számítani ezen a mérkőzésen. Ő lesz a legnagyobb hiányzó, hiszen eddig minden meccsen pályára lépett és már 7 gólt szerzett idén.


Forma: A Walsall ugyan nem remekelt a bajnokság legutóbbi 2 mérkőzésen, 2 vereség, de az FA kupában nyerni tudtak legutóbb. Most javítaniuk kéne, egy elég nehéz ellenfél ellen.


A vendég Peterborough United-nál csak egy fokkal mutat jobbat a forma. 2 kupa mérkőzésen győzni tudtak, de szintén 2 vereséggel állnak a legutolsó 2 bajnokin. Lee Tomlin nagyon hiányzik a csapatból. A góllövéssel angy gondok vannak.

A statisztikák után! Mire fogadjunk?



Magam is nagyon gondolkodok a döntetlen és vendég napi tuti tipp között. Gyakran van, hogy egy sportfogadónak nehéz eldönetni a megfelelő kimenetelt. Én magam ma tuti tippnek a döntetlent ajánlom. Tuti fogadóknak X2 ajánlok.

_________________________________________________________

Miért döntöttem a döntetlen mellett?

- Peterborough United rossz formája legutóbbi 3 mérkőzésen
- Lee Tomlin hiánya nélküle nem megy a gólszerzés
- nincs hányzó Walsall-nál

Tipp: Walsall - Peterborough United Döntetlen (vendég)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése