2013. november 22., péntek

Ráadás pénteki kiadás! Napi tuti tipp a mennyei bajnokságból!

A Puskás Akadémia fogadja hazai pályán a Kecskemétet. Izgalmas mérkőzés várható! De fogadók szempontjából is hiszen elég jó oddszokat kínálnak a fogadóirodák a mérkőzésre! De mire érdemes tenni ezen az összecsapáson? Hamarosan kiderül!







Puskás Akadémia - Kecskemét


Hiányzók/ sérültek:


Puskás Akadémia: A legfontosabb hiányzó hazai oldalon egyértelműen az eltiltását töltő Lubos Hajdúch első számú kapus. Hiányozni fog! Várhatóan Somodi Bence fogja helyettesíteni. Szakály Dénes nagy visszatérő lesz hazai oldalon.

Kecskemét:Sem sérült, sem hiányzó nincs a vendégeknél. Teljes a gárda.

Forma:


Puskás Akadémia: 4 nagyon nehéz meccsen vannak túl az akadémisták. De nem is teljesítettek rosszul, a 3 nagyon erős gárda ellen, Győrből még egy pontot is sikerült elhozniuk, és Debrecenben is nagyon szoros meccset játszottak, majdnem meglett a döntetlen. Érik nagyon a győzelem Felcsúton, befog érni a jó játék, és az erős keret.

Kecskemét: A Kecskemét formájáról nem tudok túl sok pozítivat elmondani. A jelenleg borzalmasan gyenge Paksot tudták csak legyőzni hazai pályán, az elmúlt pár meccsen. Sok vereség és döntetlen, idegenben nagyon régen nyertek már. Megérzésem szerint ma se fognak


A forma egyértelműen a hazai csapat felé húz, a Kecskemét nagyon gyenge csapatnak tartom, néha bemákolnak egy egy meccset, de összeségében valami nagyon nem működik. Olyan pletykák is vannak, hogy fizetési gondok is vannak. Számomra egyértelműen hazai lesz ez napi tuti foci tipp mérkőzés, és különösen ajánlom, olyan sportfogadóknak akik kedvelik a magas oddszokat.

Egymás elleni


Legutóbb a Magyar Kupában találkoztak pont pár hete. Akkor 0-0 lett és végül tizenegyesekkel a Kecskemét jutott tovább. De ebből a meccsből nem lehet levonni következtetéseket a bajnokira. Ugyanis a kupa meccsen sok tartalék játékos is pályára lépett.

Miért nem nyerne ma a Kecskemét?


Röviden és tömören? Sokkal erősebb a Puskás gárdája, egyszerűen jobb erősebb és egységesebb csapat a botladozó, és szerintem később kiesési gondokkal is küzdő Kecskemétnél. Számomra ez egy egyértelmű hazai napi tuti foci tipp


Tipp: Puskás - Kecskemét Hazai

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése