2013. november 22., péntek

Újra itt a hétvége! Alapozzuk meg a hétvégét pénteki tuti foci tippekkel!

Ma több izgalmas mérkőzéssel hangolódhatunk a hétvégi futball dömpingre. Sportfogadóként már a hétvégi fogadási kínálatra is átlapozgatok, de nézzük előtti milyen napi tuti foci tippekkel járhatunk sikerrel ezen a pénteki napon! Kezdjük a kalandozást a Bundesliga-ban!

Pénteki Bundesliga: VfB Stuttgart - Mönchengladbach


Hiányzók/sérültek:


VfB Stuttgart : Daniel Didavi, Cacau (7/0),Arthur Boka (11/0) a két komolyabb hiányzót már több meccs óta nélkülözi a Stuttgart-i alakulat. Antonio Rüdiger(8/1) visszatért viszont az eltiltást követően, és várhatóan a kezdőben kap szerepet.

Mönchengladbach :nincs komoly hiányzó a németeknél. Egyedül Álvaro Domínguez (8/0) nem léphet pályára a mai napon.
Összességében a hiányzók alapján nem tudunk megfelelően tippelni, nem dől el a mérleg nyelve egyik irányba se, folytassuk az elemzést a formával, hogy kiderüljön mi a napi tuti tipp.


Forma


VfB Stuttgart :A hazaik nem remekeltek az utóbbi mérkőzéseken. Igaz legutóbbi Bundesliga mérkőzésen idegenben győzték le nem túl acélos Freiburgot. előtte egy megalázó vereség Dortmundban, majd 3 döntetlen. Hazai pályán nem muzsikál jól a Stuttgart, mindöszze egyszer győztek otthon, elsősorban a döntetlenek dominálnak.

Mönchengladbach: A vendégek kitűnő formában vannak, nem véletlen tanyáznak a Bundesliga 4. helyén, legutóbbi 3 mérkőzésüket megnyerték. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a Bundesliga hátsó szekcióját győzték le, gyenge csapatokat. Nekem ez kicsit becsapós. Vendégként nem muzsikálnak túl jó, már 4 vereségnél járnak.

A formából már érdekes következtetéseket lehet levonni. A Stuttgart formája alapján egy hazai de inkább döntetlen a reális eredmény. A vendég forma becsapós! SZerintem túl nyerte magát a gladbach, és kis ellenfelek ellen nyertek. Elsősorban az idegenbeli formát tartanám fontosnak. Úgy gondolom ma nem fog nyerni a gladbach. A napi tuti foci tipp is kezd kikristályosodni már!

Egymás elleni


Összességében egyértelmű a Stuttgarti főlény. A legutóbbi 2 mérkőzésen is diadalmaskodtak a gladbachkal szemben. A tuti tippem egyre inkább a hazai oldalra húzz.

Miért nem nyer ma Mönchengladbach?


Nem fog ma nyerni vendég gárda! Túl nyerték magukat. Szerintem a hazai döntetlen széria is megtörhet. Bátraknak ajánlom a hazait simába, másoknak az 1X-et


Tipp:VfB Stuttgart - Mönchengladbach hazai

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése