2013. december 3., kedd

Hétközi napi tuti foci tippek! Bátor és óvatos sportfogadóknak! Nyerjetek!

Több mérkőzést is szeretnék ma megvizsgálni, hogy milyen fogadási tippeket érdemes behúzni rájuk. Foglalkozok a Dortmund kupa meccsével vajon mire lehet képes tartalékosan, sok hiányzóval a sztár gárda? A francia Monaco mire lesz képes a Nice vendégeket, legvégül pedig QPR angol championship mérkőzésével foglalkozok. De mik a tuti nyerő napi foci tuti tippek? Hamarosan kiderül!





Saarbrücken - Dortmund


Osztálykülönbség? Vagy Dortmund tartalékcsapat?


Nézzük a tényeket a Dortmund az első osztály a Bundesliga megnyerésért harcol, jelenleg nem a legsikeresebben. A Saarbrücken pedig a német 3. ligában harcol, a kiesés ellen. Ezek a puszta tények, fölényes dortmundi gólesőt jósolnak, minimum egy 3-0- át. No de ezt talán mégse ajánlom! Egy sportfogadónak nem elég pusztán a tabellát megvizsgálnia, más tényezőket is figyelembe kell vennie.

Saarbrücken bravúr? Dortmundi hiányzók!


Kezdjük a hazaiknál! A 3. ligában ugyan nem túl sikeres a gárda, de a másodosztályú Padernborn-ot legutóbbi kupa fordulóban búcsúztatták. Egyszer már sikerült leküzdeniük az osztálykülönbséget. DE a Dortmund egy német élcsapat, nem tudom elképzelni, hogy kiessenek a kupából! De könnyen lehet nem elsz könnyű meccs! Főleg, hogy Dortmundnál sok a hiányzó : Marco Reus, Mats Hummels, Neven Subotic, Ilkay Gündogan és Marcel Schmelzer. Továbbá kérdéses a játéka: Robert Lewandowski, Sven Bender, Nuri Sahin és Jakub Blaszczykowski. Véleményem szerint nyer a Dortmund, de könnyen lehet hogy egy szerény egy-két gólos győzelem lesz. Amiben még értéket látok, hogy félidőben döntetlen lesz még az eredmény. Tehát nézzük a napi tuti tippeket erre mérkőzésre.

Tipp: Saarbrucken -Dortmund félidő x, *(1-0) D, esetleg *(2-0) D


Nice - Monaco


A francia bajnokságban a 15. Nice gárdája fogadja az új gazdag Monaco gárdáját. Ez alapján egyértelműen a vendég a napi tuti foci tipp, de ahogy ismertek tudjátok ennél mélyebbre ások. Nézzük a sportfogadási statisztikákat , taktikákat és hiányzókat.

Hiányzók, hiányzók hiányzók mindenhol!


A hazaiaknál rengeteg a hiányzó, ennek is tudható be, hogy az elmúlt 5 meccsen vereséget szenvedtek. Ma se lesz jobb a helyzet! Nézzük a hiányzókat: Puel(11/0), Pied (10/1), Traoré (7/0), Ospina (11/0) Bauthéac (8/1). Lesz viszont 2 visszatérő a védelembe Bodmer (9/0) és Genevois (9/0. Talán sikerül stabilizálni a védelmet. A vendégeknek nincs sok hiányzója, de viszont aki van kulcsjátékos! Falcao (14/9) talán ő fog legjobban hiányozni előrről. A másik hiányzó Ferreira-Carrasco (13/3). Amennyiben nem lenne ez 2 kulcs hiányzó biztosan vendéget mondanék. Így már árnyaltabb a kép. De nézzük mi erre a mérkőzésre, erre a napi tuti foci tippre!

Tipp: Nice - Monaco félidő döntetlen, végeredmény döntetlen


QPR - Bournemouth


A legutóbbi mérkőzésén a hazai gárda kikapott a jóval gyengébb Doncastertől, most javítani kell, ne hogy lemaradjanak a feljutásért folytatott harcról! A QPR a 3. helyet foglalja el a bajnokságban, míg vendégek a 17. helyet. A vendég csapat 6 meccse nem nyert ezt csorbát nem ma fogják orvosolni. A napi tuti tippem egyértelmű hazai győzelem!

Tipp: QPR - Bournemouth Hazai

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése