2013. december 13., péntek

Melegítsunk a hétvégére! Nyerj a Kaiserslautern-nel!

Ahogy figyelmeztettem tegnap, az Európa liga tippek, nem éppen jól sültek el. De ma visszanyertheted a pénzedet! Kezdjük a hétvégét, igazi nyerő tippekkel! A menetelést a Bundesliga 2 -ben kezdjük, a hétfőn elvérző Kaiserslautern-nel!




Kaiserslautern - Paderborn


A Kaiserslautern hiába támadta végig a meccset hétfőn a Düsseldorf ellen , nem jött össze a gól. Végül pedig kaptak is egyet, amire nem érkezett már válasz. A legutóbbi két vereség után itt az idő javítani kell a csúfos mérleget. Nyerni kell a Padernborn ellen végre, mert véglegesen leszakadnak az élenálloktól. Ezt igen erős napi tuti tippnek találom, még pedig a Kaiserslautern hazait.

Tipp: Kaiserslautern - Paderborn Hazai 1,4


--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Levante UD - Elche CF

Hiányók, sérültek:


Levante UD: a hazaiknál 3 hiányzó van, ebből kettő komoly hiányzó. Rodas (8/0) és Lell (5/0) a védelemből. A jó hír viszont, hogy sok a visszatérő játékos. Név szerint: Ivanschitz (14/1) közzéppálya, Babá (10/3)a csatársorba, és Navas (146/0) az első számú kapus. Úgy gondolom ezek a visszatérők sokat lendíthetnek a csapaton.

Elche CF: A vendégeknél úgy érzem komolyabb hiányzók vannak még pedig del Moral (12/1) és Giménez (2/0) a csatársorból és Lombán (14/1) a védelemből.
A sérültek, hiányzók illetve a visszatérők alapján egyértelműen hazai győzelmet várok, de vizsgáljuk meg a többi statisztikát is.

Forma:


A hazai Levante nagyon pocsék formában volt az elmúlt meccseken sorozatban 4 vereség, úgy gondolom, ma fordul a kocka és a rossz sorozat meg fog törni.

Mert sorozatok egyszer megtörnnek! A vendégek legutóbb kikaptak a bomba erős kis Madridi csapattól. De előtte legyőzték hazai környezetben a Valenciát, hullámzó teljesítményt nyújtanak.
Erre a mérkőzésre a napi tuti foci nyerő tippem bátor sportfogadóknak a hazai tipp.


Tipp: Levante UD - Elche CF Hazai 2,20

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése