2013. december 12., csütörtök

100 % Bajnokok Ligája tippek tegnap! Irány az Európa Liga!

sousaTegnap 100% tipp hatékonyságot zártam, sikerült megduplázni a tétet. Mára kevésbbé tuti tippjeim vannak. bevallom nem szeretem az európa Ligát, mivel sok csapat nem foglalkozik vele, és össze vissza eredmények jönnek. Mai napi tuti foci tippjeim bátor sportfogadóknak elsősorban! De nagy nyereménynel kecsegtetnek! Ha szeretnél Te is nyerni, olvass tovább!



Maccabi Tel Aviv-Girondins Bordeaux

Totál tartalékos a francia gárda, a sportfogadók szétfogadják a hazait 2-ról 1,5 re esett az oddsz a hazaikra. Ez alapján egyértelmű egyes főleg, ha ismerjük hazai kíváló formáját a Tel-Aviv-nak. De a döntetlen is elég a hazaiknak, azzal is biztos továbbjutók. Ráadásul ismerjük Sousa mester mentalitását.

Meglepetés lenne, de benne van egy döntetlen. Hiszen ez mindkét csapatnak jó. Ráadásul túl népszerű ez a tipp, ilyenkor szokott bukni a papírforma. Én részemről bevállalom ezt akockázatos napi tuti foci tippet.De biztosítsátok be hazaira is!

Tipp: Maccabi Tel Aviv-Girondins Bordeaux Döntetlen

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

PAOK-AZ Alkmaar

 

Szintén egy eldőlt csoport, csak a csoport elsőség kérdéses. A vendég holland gárda totál tartalékos. A fanatikus görög szurkolók előtt szerintem győzelmet arat a hazai csapat. Persze ez se egy szuper erős tipp. Európa ligával vigyázzni, csak kis téttel játszatok ma. De nyeereségre fel!

Tipp: PAOK-AZ Alkmaar Hazai

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése