2013. december 11., szerda

Bajnokok ligája! Napi tuti foci tippek! Hasznos tanács!

szalai ádámAz utóbbi napokban nem akar beakadni szerencse, na ilyenkor ne add fel, ez fontos! Tartsd magad a taktikához! Mert ha nem, csak a bukás marad! De nézzük mára a Bajnokok Ligája napi tuti foci tippeket! Célkereszteben a legizgalmasabb meccsek! Olvass tovább!


 

Schalke - Basel

 

Kockázatos tipp lesz ez a mai. A német gárda igen vegyesen muzsikál, a Basel pedig rendre produkált az utóbbi években hatalmas meglepetéseket. A Schalkenek le kell győzni a továbbjutáshoz a Baselt. A döntetlen a svájciaknak jó.

Egyben biztos vagyok, nem lesz svájci győzelem. De nem vagyok abban már olyan biztos, hogy döntetlent nem e tud összehozni a Basel. Én bevállalom, mert bátran kell játszani. Luxus és hatalmas bukás lenne a németeknek ha kiesnének most. Nyerni fognak és nyerni kell! Ez az egyik napi tuti tippem Schalke hazai!


Tipp: Schalke - Basel Hazai 1,71 NYERT

 

Kezdők:

BASEL: Sommer – Voser, Schär, Ivanov, Safari – M. Díaz, F. Frei, Xhaka – Stocker, Streller, Szalah. Vezetőedző: Murat Yakin A kispadon: Vailati, Ajeti, Ph. Degen, S. Die, Delgado, el-Nenny, Sio

SCHALKE: Hildebrand – Uchida, Höwedes, F. Santana, Aogo – Höger, Neustädter – Farfán, Meyer, Draxler – K. Boateng. Vezetőedző: Jens Keller A kispadon: Unnerstall, Hoogland, Kolasinac, Clemens, Ayhan, Szalai Á., Matip


Marseille - Dortmund

 

Sok a sérült Dortmundba, bajnokság se megy. DE! Még így is jóval erősebbek, mint a hulla gyenge pocsék formájú francia Marseille. Itt a lét a tét.

A Dortmundnak tovább kell jutnia és tovább is fog! Ez a legtuttibb napi tuti tipp meglátásom szerint. Sokkal erősebb mint a Schalke hazai. Erre érdemes tenni, akár nagyob pénzzel is. Persze kockázat azé aki felteszi pénzt. A nap legerősebb napi tuti tippje tehát Dortmund Vendég.


Tipp: Marseille - Dortmund Vendég 1,41 NYERT

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése