2013. december 10., kedd

Keddi Bajnokok ligája duplázós napi tuti tipp! Nyerj pénzt!

galatasarayTegnap a Kaiserslautern meglepetésre vereséget szenvedett sajnos, de Swansea gólok tippek csont nélkül jöttek. Jó döntés volt a gól fogadás, hiszen Swansea csak egy döntetlenre volt jó tegnap. De nézzük a mai napi tuti foci tippeket a Bajnokok Ligájára! Ismét egy duplázóssal érkezzem. Olvass tovább!



 

Kobenhavn - Real Madrid

 

Aki már régi olvasója a blognak tudja a Real Madriddal kapcsolatban a kedvenc napi tuti foci tippem, hogy kapnak gólt, hiszen hiába nyernek főlényesen, akkor is kapnak egy gólocskát. A Real Madrid már biztos továbbjutó számukra nincs tétje ennek a mérkőzésnek, az utazó keret ugyan nem gyenge, de nem fognak meghalni a pályán, főleg a védekezés terén.

A Kobenhavn-nek fontos ez a meccs, szerintem egyszer biztosan beköszönnek a Real Madrid hálójába. Meglátásom szerint erre a Bajnokok ligája mérkőzésre a mai napi tuti foci tipp, hogy Real Madrid kap gólt.

Tipp: Kobenhavn - Real Madrid, Reak Madrid kap gólt 1,6

 

Galatasaray - Juventus

 

Ismét egy nagy tétű mérkőzés a Bajnokok Ligájából. Nem mernék eredményre fogadni, erősebbenek tartom a Juventust, de egy meccsen bármi lehet. A 3 esélyes fogadást ezútal is elvettem. Erre mérkőzésre a legszimpatikusabb napi tuti foci tippnek, amindkettő csapat szerzem gólt látom.

Ezzel az előző mérkőzésen se volt gond, hiszen 2-2 lett a végeredmény. A Galatasaraynak kell jobban támadnia hiszen, nekik nem jó a döntetlen. Úgy gondolom mindkettő csapat be fog találni. Tegyétek és nyerjetek a napi tuti foci tipp duplázós tippekkel.

Tipp: Galatasaray - Juventus, mindkét csapat lő gólt 1,6

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése