2014. január 27., hétfő

Új évben! Új napi tuti foci tippek!

A mai napra egy tippel érkezem, még pedig a spanyol bajnokság hétfői összecsapását veszem górcső alá.

Nem az lényeg, hogy mekkora az oddsz vagy hány meccs van, az lényeg, hogy nyertes legyen a szelvényed! Ezt sose feledd! Kezdjünk is bele! Előre hétfő!






 

Nap meccse: Real Sociedad : Elche


Ha a spanyol bajnokság tabellájára tekintünk nem kérdés, mi lesz a mérkőzés kimenetele. A hazai Sociedad kítűnű formában van idén. Különösképpen hazai környezetben, ahol csak egyszer tudták legyőzni. Legutóbbi 2 mérkőzésük a bajnokságban, egy döntetlen a Getafe ellen és egy nagy pofon a Villarealtól. Ma javítaniuk kell, ezt a csúnya vereséget!

Van néhány hiányzója a Real Sociedad: Esteban Granero (2/0), Alberto De la Bella (10/1),Gorka Elustondo(6/0),Daniel Estrada(3/0)De nélkülük is tudják hozni ezt a meccset!

 

Menekülés kieső zónából!


Az Elche-nek minden pontra szüksége lesz a bentmaradáshoz. Legutóbb ugyan legyőzték a Rayo Vallecano-t, de ez nem komoly fegyvertény. Nem látok kellő spirítuszt, meglepetés esélyt ebben a mérkőzésben, véleményem szerint ez a tipp sima hazai lesz, amivel kaszálni lehet ma!

Hiányzók terén az Elche-nél 3 játékos sorsa kétséges még:Cristian Sapunaru (5/1),Damián Suárez(15/0),Charlie Ianson(1/0), és egy sérült:Alvaro(0/0). Nincs komoly hiányzó, de a teljes csapat is kevés lesz ma!

Tedd a hazait!

 

Nem nagy meglepetésre erre a mérkőzésre hazai győzelmet várok, és tippnek is ezt ajánlom. Nem egy klasszikus sportfogadó nap a hétfő, nem is szeretem, de én ezt választottam napi tuti foci tippnek! Tegyétek és vegyétek!

Tipp: Real Sociedad - Elche Hazai oddsz: 1,49 (4-0) Nyert!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése