2014. január 28., kedd

Hétfői siker után! Jöjjön a keddi angol foci forduló! Napi tuti foci tippekkel!

A tegnapi Real Sociedad győztes tipp után, ma Anglia felé vesszük az irányt és az angol sportfogadás mai kínálatából választunk.
Több mérkőzést fogok ma elemezni!
Kezdjük is a tippsort egy angol harmadosztályú tippel bátor sportfogadóknak, akik nagyobb oddszokra és nyereményekre vadásznak! De fognak jönni persze a napi tuti foci tippek is, a kockázat kerülőbb fogadóknak! Vágjunk is bele!




Tipp 5/3 vagy 6/7 szelvényre bátraknak: 

Bradford - Preston(League One)

 

Kicsit kockázatosnak tartom ezt a tippet. Rá is térek a lényegre!
A hazai Bradfordnál sok a hiányzó: Reid támadás(26/4), Da Vita támadás (15/1), Meredith védelem(24/0) és a középpályáról pedig 3 játékos játéka kétséges: Doyle(23/0),Yeates (25/2), Ravenhill (7/0). Sok kulcs játékos hiányzik a Bradfordnál elsősorban a támadásban és a közzéppályán lehetnek gondok. Ennyi hiányzó már befolyásolhatja a végeredményt.

Forrás:soccervista.com


Nézzük is hol áll a tabellán a Bradford. A 13. helyen szerénykednek és már november óta nem nyertek! Döntetlenek és vereségek voltak. Ennyi hiányzóval a hátukon nem fognak felébredni és csodát tenni a mai napon, de ebben a csapatban mindig benne van a döntetlen.

bradford_preston_kezdo
Forrás: legauspy.com


A vendég Preston lemaradva az élcsapatoktól az előkelő 4. helyen áll. A cél nem lehet más, mint a feljutás. Minden pontra szükségük lesz. Ővék a ligában a második legjobb idegenbeli forma, igazi vendég specialisták! Már két meccse nem nyertek, de előtte zsinórban 3 győzelmet szereztek.Nézzük a Prestonból hiányzó játékosok listáját: Davies támadás (25/3) Ezen kívül nincs komoly hiányzójuk.

 

Vendég győzelem szép oddszért! Duplázd meg pénzed!


Ez a meccs mehet vendégbe, Preston jobb csapat, és a hazaiknál sok a hiányzó. Óvatosaknak ajánlom, hogy 5/3 vagy hasonló szelvényen tegyék, vagy döntetlen vendég kátesélyesen, az már elég tuti tipp!

Tipp: Bradford - Preston vendég 2,28

 

Napi tuti foci tipp: 

QPR - Bolton 

 

Jelenleg talán az egyik legrosszabb formában lévő angol csapat a Bolton. Nem rég láttam Cardriff City elleni kupa meccsüket, siralmas teljesítményt nyújtottak. Ráadásul legutóbb 7-1-re kaptak ki a Readingtől.

A kapuból nagyon hiányzott Bogdán Ádám a magyar válogatott kapusa. A csapat a 18. helyen áll, és láthatóan gödörben vannak. Most a feljutásért harcoló QPR lesz az ellenfél!

Nézzük is a legfrisebb csapat híreket! Egyenesen Angliából! QPR- nál nem számíthatnak a védelemből Simpsonra, Joey Barton játéka is kétséges.

A Boltonnál jó hír, hogy Bogdán Ádám akár ma visszatérhet kapuba, kérdés elég lesz e az ő játéka, hogy helyre rázodjon a Bolton. Mark Davies is újra rendelkezésre állhat. A QPR a 2. helyen áll, nagyon jó csapat, szerintem nem kérdéses a hazai győzelem. Ráadásul Bolton pocsék formában van. 1.6 ért kíváló oddsz a hazai. Tegyétek és vegyétek!

Tipp: QPR - Bolton hazai 1,61 (2-1) Nyert!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése