2014. január 29., szerda

2 nap 100%-os napi tuti tipp után! Jön a 3.nap tippje!

Hétfő és kedden is jött a napi tuti tipp! Ma már óvatosabbnak kell lenni, a szerencse forgandó! Gyengébb is a kínálat, mint a tegnapi nap! De 2 sztár gárda is pályára lép ma saját bajnokságában. A Manchester City a Premier Ligában, míg a Bayern München a Bundesligában! És hogy lesz e botlás? Ha érdekel, olvass tovább!



 

VfB Stuttgart - Bayern München, Csak a szokásos?

 

Egy pocsék formában lévő és sokkal szebb napokat is megélt Stuttgart, fogadja ma Bayern Münchent. Nagyon rossz formában van a Stuttgart, legutóbb 2 vereség előtte pedig csak szörnyű pocsék Hannovert tudtak két vállalra fektetni. Nem ígér sok jót számukra ez a mérkőzés. A hazaiknál nincs komoly hiányzó. Ez lehetne jó hír is, ha nem szuper erős Bayern Müchen lenne az ellenfél. No de kívételesen van egy buktató is. Amire érdemes azért egy figyelmes és sikeres sportfogadónak fel kapni a fejét! Még pedig, hogy nagyon sok a hiányzó a Bayernnél!


Forrás:legauspy.com


A Bayern Müchen hihetetlen formában van a Bundesligában. Nézzük is kik azok a hiányzók? Ribery, Robben, Van Buyten,Martínez,Schweinsteiger, Badstuber. Nagyon nagy nevek, ha valamikor botlani fog egy döntetlenre a München az most lesz. De még a hiányzók ellenére is inkább azt gondolom, hogy ez bizony vendég siker lesz. Mivel nagyon erős a München!

Mai napi tuti foci tippem kockázatkerülő sportfogadóknak a Bayern München idegenben. Persze jelezném, hogy túl nagy pénzeket ne toljatok rá, hiszen ott a sok sérült!

Tipp: VfB Stuttgart - Bayern München Vendég 1,25

 

Tottenham - Manchester City: Lesz e visszavágás? Vagy sima vendég?

 

Rég talált már legyőzőre vagy hullajtott pontott a Manchester City az angol foci világában. Hihetelen győzelmi sorozatban vannak a Premier Ligában. Bár a idegenben voltak gondjaik. A Tottenham feltámadt az új edzővel. Legutóbb ők is csak december 15-én kaptak ki. Két kítűnő formában lévő csapat találkozik ma.

Nézük is a hiányzók sorát. Kezdjük a hazai Tottenhamnél: Townsend, Lamela. Jan Vertonghen, Younes Kaboul és Sandro már elkezdték az edzéseket, de nem sok esély rá, hogy ma pályára lépnek. A Citynél vannk visszaérők is Alvero Negredo és David Silva is. De továbbra sem számíthat a csapat: Nasrira,Milner-re és Javi Garcia-ra. 

Erre mérkőzésre egy meglepetés eredményt várok,még pedig egy döntetlent. Két jó formában lévő csapat találkozik, akik közül a city a jobb és az erősebb,de ma úgy érzem, nem fog kellő képpen ki jönni a lépés, így egy döntetlent várok! Ez tippem bátor és nyereség vadász sportfogadónak! Tegyétek és nyerjetek!

Tipp: Tottenham - Manchester city Döntetlen

 

6 megjegyzés:

  1. Szia!

    Tetszenek az írásaid! Köszi tippeket! Hétfő és kedden is sikerült a 2 napi tuti tippel. Nyerni egy kis pénzt. Ma Napoli - Lazióra nincs valami ötleted?

    VálaszTörlés
  2. Szia Sanyi!

    Olasz kupa meccs. Rosszabb párosítás már nem is létezhet. Én nem piszkálnám, de ha igen akkor is inkább egy meglepetés eredményt húznék, Napolinak kicsi az oddsza.

    VálaszTörlés
  3. Köszi akkor én se piszkálom inkább!

    VálaszTörlés
  4. Mára nekem ez megy egy 1000 forinttal:

    celtic
    marseille
    city (én bízom azért bennük, bár benne van pakliban amit írtál Bánó)
    chelsea

    VálaszTörlés
  5. Még esetleg a Sunderland Stoke cityre tudok egy x-et elkézelni!

    VálaszTörlés
  6. Azt én is néztem, bár nálam inkább hazaira húzom!

    VálaszTörlés