2013. október 2., szerda

Javítsd a hibát! Nyerd vissza a pénzed napi tuti foci tipp Bajnokok Ligája tippekkel!

A tegnapi felemás nap után következzen ismét a napi tuti foci tippek a Bajnokok Ligája szerdai játéknapjáról. Ma ismét egy Premier Liga csapatnak kell feledtetni rossz bajnoki szereplését a Bajnokok Ligájában, még pedig a Manchester United-nak! Mire rédemes fogadni? Hamarosan kiderül!







Shakhtar Donetsk - Manchester United

Megérzésem szerint a Manchester United lesz a szerdai nap Chelsea-je. Mivel hasoonlóan rossz formában van az angol Premier Liga-s csapat. Ma akár az edző is mehet, ha nem nyernek. Nem megy a Manchester United-nak a Premier Liga-ban is csak botladoznak. Ma javítani kell Ukrajnában. Az oddsz igen szép a vendég Manchester United-ra, szerintem érdemes megtenni. Ma javítani fog az angol csapat! Érdemes rá fogadni szerintem tapsztalt sportfogadóknak nem szabad kihagyni. Tegyétek és nyerjetek!

Tipp: Shakhtar Donetsk - Manchester United vendég oddsz:2,7

Manchester City - Bayern Münich

A másik Machesteri alakulat is pályára lép ma, nem lesz könnyű dolguk. A címvédő Bajnokok ligája győztes Bayern München lesz az ellenfél, akik kíváló formában vannak. A Mancheter City pedig a hétvégén is botlott a Premier Liga-ban. Az esélyes egyértelműen a Bayern München. De hogy ezen a meccsen mi lehet az igazi napi tuti foci tipp, amit egy sportfogadó sem hagyhat ki! Gól fogadás! szerintem itt végre meg lesz a 2,5 under. A Bayer München msotanság már nem nyeri oylan simán a meccseit izzadós mérkőzés lesz, nem lehet tudni mi sül ki belőle. Én nem várok sok gólt mára!

Tipp: Manchester City - Bayern Münich 2,5 under

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése