2013. október 11., péntek

Gólok gólok! Duplázd meg a pénzed hétvégére! Igazi napi tuti foci tipp!

Remélem elolvastátok a 6+1 jó tanácsot, amit minden pénzt szerezni akaró sportfogadónak kötelező. Az egyik pontját érdemes is volt alkalmazni ezen a héten, hiszen hihehetelen gyenge volt a kínálat. Türelmesnek kell lenni, ki kell várni a tökéletes tippet és arra rátenni a megfelelő mennyiségű pénz összeget. Ma ismét jelentkezek a világbajnoki selejtezőkre igazi napi tuti foci tippekkel. De mik lesznek a mai napi tutti tippek? Olvass tovább!



Hollandia - Magyarország

Fájó pont ez a mérkőzés, hála impotens szövetségi kapitányuknak Egervári Sándornak, ha nem ő lenne a kapitány, hanem egy fiatal vehemens edző, most a világbajnoki részvételet ünnepelnénk.

De hagyjuk is ezt térjünk rá az igazi napi tuti tippekre. Mire másra érdemes itt fogadni ha nem a gólokra! A magyar védelem szerintem egy katasztrófa évek óta nincs igazi belső védőnk, meg semmilyen se. A magyar hátvéd sor borzalmas, de támadni kell elvileg.

A holland csatár sor világhírű, biztos, hogy kapunk 2-3 gólt, talán lövünk is egyet. A 2,5 gól over megfelelő lesz erre a mérkőzésre. Vélemény szerint ez a nap tuti foci tippe a Hollandia Magyarország mérkőzésre a 2,5 over gól. Tegyétek és vegyétek!

Tipp: Hollandia - Magyarország 2,5 over oddsz: 1,5 NYERT

 

Görögország - Szlovákia

Görögországba látogat a szebb napokat is megélt szlovák válogatott. Tétje igazén a görögök számára van meccsnek, nem is kicsi! Hatalmas harcot vívnak a bosnákokkal az első helyért, ma nyerniük kell görög honba, ha nem akarnak lemaradni.

A bosnyákok könnyű meccs elé néznek biztos behúzzák a 3 pontot. Biztos és erős napi tuti foci tippnek érzem agörög győzelmet. Szerintem 1,5 oddszért érdemes tenni őket ezzel akét meccsel meg is van, hogy duplázd meg a pénzed a hétvégére!

Tipp: Görögország - Szlovákia Hazai oddsz:1,5 NYERT


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése