2013. október 4., péntek

Szedd meg magad hétvégére! Igazi nyerő tuti foci tippek péntekre!

A tegnapi fogadástól mentes nap után, ma szeretnék a figyelmetekbe ajánlani 2 mérkőzést is. A kalandozást kezdjük a spanyol foci világában, ahol Malaga hazai környezetben fogja fogadni a nem túl ütőképes és erős Osasuna gárdáját. De mi lesz még ezen a szép pénteki napfényes napon a fogadásra való napi tuti foci tipp hamarosan ez is kiderül!

 

Malaga - Osasuna

A spanyol foci mindig sok izgalmat tartogat. Izgalmas jó mérkőzés várható ma este is Malagan. A hazai Malaga csapata kimondottan jó formában van. A legutóbbi 5 mérkőzése közül egyet sem veszített el. Ma se várható hazai vereség. A túl oldalon viszont fordított a helyzet, az elmúlt 5 mérkőzésből csak egyet sikerült megnyerni. egyértelmű napi tuti tipp a statisztikák alapján a hazai Malaga csapata. A vendégektől enm várok semmi extrát. Tegyétek és vegyétek!

Tipp: Malaga - Osasuna Hazai oddsz: 1,53

Hannover 96 - Hertha

Izgalmas és érdekes mérkőzés lesz a péneteki Bundesliga találkozó. Nem merném behúzni sima hazaira, inkább gól fogadást ajánlok nektek. Ugyanis nem tartom gyengének a vendég Herta gárdáját. Izgalmas és sok gólos meccset várok. Az én tuti tippem erre a mérkőzésre a 2,5 over fogadás lesz. Ez a legbiztosabb tipp a mai Bundesliga találkozóra. ETgyétek és duplázzatok egy jót a kettő napi tuti tippel!

Tipp: Hannover 96 - Hertha 2,5 over

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése