2013. október 22., kedd

Ha kedd akkor Bajnokok Ligája napi tuti foci tippek!

Ismét itt vagyok és érkezem a napi Bajnokok Ligája tuti foci tippekkel. Sok igazán ígértes mérkőzés lesz a mai napon. Ezekből fogok szemezgetni. Vajon mire képes Dortmund Londonban? Vagy a Chelsea Németországban? Olvass tovább és kiderül!






Arsenal - Dortmund


Az ágyusok bomba formában vannak, ategnapi nap folyamán volt szerencsém megtekinteni a hétvégi Premier Liga mérkőzésük összefoglalóját, brilliáns játékkal győzték le a kanárikat. Özil és Wilshere nagyon érzik egymást.

A Real Madrid érkező Özil bombasztikus formában van, akár csak Wilshere és az Arsenal. Úgy gondolom, hogy mai Bajnokok Ligája mérkőzésnek is a tuti tippje is az Arsenal irányába fog húzni. Jelenleg a legjobb igazi angol focit az Arsenal képviseli.

Mi lett veled Dortmund?

 

Jó csapat ez a Dortmund megy is a szekér a Bundesligában, de nemzetközi porondra kevesek lesznek úgy érzem. Már a Napoli elleni Bajnokok Ligája vereség is megmutatta, hogy gondok vannak a német alakulatnál.

Úgy gondolom, hogy kíváló formában lévő Arsenallal nem fogják bírni a tempot. De mi lesz a napi tuti foci tippem erre a mérkőzésre? Bátor sportfogadóknak hazait ajánlok, tutibbakat vadászoknak pedig 1X-et. Tegyétek a napi tuti foci tippeket és nyerjetek velem!

Tipp: Arsenal - Dortmund hazai vagy döntetlen

 

Schalke - Chelsea

Folytatjuk az angol német párharcok sorát. A másik londoni gárda a Chelsea a Schalke vendége lesz. Napi tuti foci tippem ismét a német ellen fog szólni. De miért is?

A hazai alakulatnál Szalai Ádám maradt az egyetelen bevethető csatár Huntelaar és Boetang, Farfan is hiányzik, mondhatjuk, hogy a Schalke lelke hiányzik. Lehet hogy hétvégén a gyengélkedő Braunschweig német kis csapat ellen elég volt a tartalékos német együttes, de nemzetközi színtéren ez most kevés lesz.

Chelsea feltámadás!

 

A Chelsea nagyon rosszul kezdte a Premier Liga idei idényét,de most kezd összeérni Mourinho munkája. Sokan lebecsülik aChelsea-t , ami odszokban is megmutatkozik,de ma nagy esélyük van nyerni.

Szintén 2 tippel jövök egyet bátrabb sportfogadóknak és egyet óvatosaknak. Óvatos napi tuti tipp döntetlen vagy vendég bátrak pedig rakják a Chelsea-t.

Tipp: Schalke - Chelsea döntetlen vagy vendég

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése