2013. július 25., csütörtök

Most nem lesz gól zápor Kispesten! Duplázz a napi foci tuti tippel!

budapest honvédA tegnapi kis fejtágító után ismét visszatérek a napi tuti foci tippel az Európa Ligából. Továbbra is elsősorban magyar vonatkozású tippel érkezem. Az Európa Ligában ismét egy visszavágós kör következik. Duplázd meg a pénzedet az Európa Liga magyar vonatkozású tuti foci tippjével!




Mi legyen a napi tuti foci tipp a Honvéd meccsre?

budapest honvédMarco Rossi csapatának továbbra sincs egy ütőképes csatára sem, nem lesz aki gólt lőjön. De egy gól lesz a hazai oldalon ezt is nyugodtan megtehetitek, nem rossz tipp! A továbbjutás nem lesz meg a szinte biztos, borzalmasan rosszul játszott ahhoz a Honvéd, ráadásul emberelőnyben. Csoda kéne, ami ma nem lesz meg Kispesten.

A Vojvodina nem fogja kihajtani magát, de még így is befog találni, egy 1-1 re tippelek amúgy. De a lényeg nem is ez hanem a napi tuti tipp mi lesz? Ismét gól fogadást ajánlok nektek még pedig 2,5 gól alattit, nem fog ma este kiszakadni a gólzsák Kispeten ez biztos.

Tipp: Budapest Honvéd -Vojvodina . 2,5 gól alatt odds: 1,71

További rövid napi tuti foci tippek az Európa Liga mérkőzésekre!

Tipp: St. Johnstone - Rosenborg döntetlen odds:3,15

A meggyengült skót foci egyik csapata meglepetést tudott okozni Európában. A mai napon egy döntetlen is elég nekik a továbbjutáshoz. Triplázd meg pénzed ezzel a fogadással! Nem fog tudni nyerni a Rosenborg ma Skóciában, hazai pályán se ment igazán már! Hiába jó forma most egy döntetlenre fogja futni!

Tipp: Debrecen - Strömsgodset Hazai odds:2,1

Már az első meccsen is jobb volt a Debrecen, most hazai pályán végre nem műfűvőn, biztos nyerni fognak! Gyenge a vendég csapat, ez Debrecen nyerni fog ma! Még emberhátrányban is majdnem nyertek!

+ Napi meglepi Tipp: Pandurii -Levadia Tallin Vendég odds:10 

Jók ezek az észt csapatok, jobbak,mint a románok. Az észt foci felemelkedőben a román meghanyatlásban. Az észtek fognak továbbjutni az tuti tipp, ez kicsit rizikósabb! De tízszerezd meg pénzed, ah bátor vagy!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése