2013. július 18., csütörtök

Duplázd meg a tegnapi nyereményed! Az Európa liga meccsekkel!

honved_edzoA tegnapi napi tuti foci nyerő tipp után, folytassuk tovább a pénz gyűjtést. A Győr sajnos elhasalt a bajnokok ligájában, de ma is folytatják a magyar csapatok a nemzetközi porondon való szereplést. Az Európa Liga második körében Budapest Honvéd és a Debrecen is pályára fog lépni. Ismét jön a napi tuti foci tipp, még pedig gól fogadásra! Nyerjünk együtt!




Mi lesz a vége a Délvidéki hadjáratnak?

kispest_szurkolo

Az első mérkőzés, amivel foglalkozok az nem más lesz, mint a Vojvodina - Budapest Honvéd Európa liga mérkőzés lesz. A fogadóirodák egyértelmű esélyesnek kiáltják ki a hazai Vojvodina csapatát. Nem ilyen egyszerű tészta ez! Igaz, a Budapest Honvéd még nem tett le komoly eredményt az asztalra. A montenegrói kis csapat kiütés, érdekes körülménynek között nem számít ide.



Az a kötelező kör volt, az igazi erőpróba most jön. Marco Rossi a Budapest Honvéd edzője igazi nagy taktikus, célja egyértelmű lehet nem kikapni, és gólt lőni!.A hangsúly a védekezésen lesz, amiben igen jó a Honvéd. Nagyon masszív csapat, több támadó szellemű csapatott fogott meg a magyar bajnokságban is. Kontrára fognak játszani és ezekből szeretnének egy gólt szerezni.

Mire fogadjunk?

A gólokra! Ismét egyértelmű a válasz, nemcsak a nagyobb statisztikai esély miatt, aminek azért nagy jelentősége van a sportfogadásban. Ma is 2,5 -nél kevesebb gólt ajánlom tippnek a Vojvodina - Budapest Honvéd Európa Liga mérkőzésre. Tippem alapja a Honvéd kitűnő védekező játéka, nyerjünk együtt tedd meg Te is tippet és duplázz!

Tipp: Vojvodina - Budapest Honvéd 2,5 gólnál kevesebb

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése