2013. július 23., kedd

Megakarod 6-szorozni a pénzedet? Itt az esély! Győr Bl!

maccabi győr

Emlékszel melyik magyar csapat ejtett ki igazi top ligás ellenfelet az európai kupa küzdelmek során? Segítek! A Győr! Győr a Montpellier-t!
És ki volt akkor a Győr edzője? Pintér Attila. Tévedésbe ne essünk, véleményem szerint nem jut tovább a Győr. De nyerni fog! Szóval jöjjön egy igazi napi tuti tipp, a meglepi kategóriából! De miért lesz ez napi tuti tipp?


Az utolsó magyar mohikán a Bajnokok Ligájában!BL!

pintér attilaPintér Attila a Győr vezetőedzőjének, legfőbb erénye, hogy kitűnően tudja motiválni játékosait, hiányzott is a padról a hazai meccsen. Nem hiszem, hogy tudna bajnokot csinálni a Siófokból, de a lélektelen légiósok motiválásába az első idehaza. Ma ismét bizonyítani fogja ezt a képességét. Elszántan fognak kimenni a győri srácok ma, és nyerni fognak. Ez mára tuti tipp, igaz meglepi gyanús! De ilyen a sportfogadás, nem kell bedőlni az oddsoknak, néha egy magasabb odds a biztosabb tipp.

Nem biztos, a biztos Sousa!

Két jó csapat találkozik ma, egyértelműen a Maccabi Tel Aviv az erősebb, és ők fognak továbbjutni a bl-ben. DE! Ma ki fognak kapni a Győr csapatától. A magyar foci világában edződött Győr még nincs felkészülve ilyen kvalitású csapat kiejtésére.De rész sikerre igen! Lehet győzni Izraelben is simán, szerintem egy 1 gólos győri siker várható este. A Maccabi Tel Aviv egy nemzetközi porondon is tapasztalt csapat, nem veszi velük fel a versenyt a győri alkulat. Számtalanszor jutottak bl főtáblára.
maccabi győr
Hatszorozd meg pénzedet ezzel a napi tuti tippel fogadj a Győrre, aki Izraelben győzheti le a Maccabi Tel Avivot. Tarts velem és nyerj!

Tipp: Maccabi Tel-Aviv - Győr Vendég Odds: 5,9

Nem mered megtenni? Félsz? Itt egy igazi tuti tipp! Neked is!

Fogadj gólokra! Kevés lesz nem lesz sok, az odavágón is ezzel dupláztam meg a tétemet. Most pedig visszavágón is jönni fog a 2,5 gól alatti tipp.

Tipp: Maccabi Tel-Aviv - Győr 2,5 gól alatt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése