2013. július 22., hétfő

Apa kezdődik! Hamarosan! De addig is egy napi tuti foci tipp dániából!

A nagy sikerű napi tuti foci tipp gól fogadást folytatjuk! Még pedig Dániába, a dán foci világába indítjuk a kalandozásunkat!
A fagyos északi országba végre elkezdték kergetni a bőrt. Innen hozzuk is a tuti tippet! Nyerni szeretnél? Olvass tovább!

Kevés gól a messzi északon!

A mai napon a dán foci világából az Esbjerg - Nordsjaelland mérkőzéssel foglalkozunk. A sportfogadás szempontjából igazi fekete napnak számító hétfőn, következik egy mégis nyerő tipp. Most kezdődött el a dán bajnokság a nyitó fordulóban találkozik a két együttes. A tavalyi második és negyedik fog összecsapni.

Miért éppen gól fogadás?

Mert csak 2 kimenetele van ennek a fajta sportfogadásnak, így tipped nyerési esélye is meg nő jóval, mint a sima 3 utas fogadásnál. Ezt tartsd szem előtt. Ami még emellett szól, hogy bizonyos csapatok sok gólt rúgnak, mások keveset, tehát figyeld a statisztikákat, ezek sokat segíthetnek Neked ebben a fajta fogadási módszertanban.
dán foci
Forrás: soccervista.com

Esbjerg - Nordsjaelland miért lesz kevés gól?

Tavaly a legtöbb 2,5 alatti meccse a az Esbjergnek volt, ebben a statisztikában a vendégek is elől kullognak. Ezért lesz a mai tipp 2,5 alatti gól fogadás a dán foci világából. Fogadjatok velem és nyerjünk együtt!

Tipp: Esbjerg - Nordsjaelland 2,5 gól alatt oddsz:1,75

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése