2013. július 24., szerda

Kelj fel és jár! Nem baj ha néha veszítesz!

A tegnapi napi tuti tippek sajnos nem sikerültek fényesen, de ilyen a sportfogadás világa. A veszteséget bele kell kalkulálni, mert elkerülhetetlen. A lényeg, hogy az elveszített pénzedet visszatud nyerni! Ez a legfontosabb, játssz stratégiával!

Még a legjobb fogadók is hibáznak, nincs ezzel semmi gond, az a fontos, hogy mikor nyersz visszanyerd az elbukott pénzedet is pluszba pedig nyereményt is! Ez a sportfogadás első számú szabálya!



Nem lehet mindig nyerni!

Bármilyen sportfogadó facebookos VIP csoport is hirdeti a tuti tippeket, a sportfogadás világának a része a bukás. Mert nemcsak statisztika és matematikai meg forma és módszertan, de ez bizony szerencsén is múlik. Okosan kell játszani, a szerencse faktort le kell csökkenteni minimálisra. A statisztikai faktort szintén, például a kétutas fogadásokkal gól fogadás alá/fölé, ázsiai hendikep. Ez például kockázat csökkentő tényező. Mivel a találatod matematikai esélye 33,3%-ról 50% -ra nő.Ilyen és hasonló stratégiákkal lehet még jobban lecsökkenteni a vereség kockázatát.

Ha nyersz, nyerd vissza a bukást is!

Ez a sportfogadás alaptétele, ha ezt nem tartod biztos veszteséges lesz. Ez a legfontosabb. Hiába vannak mindenféle VIp csoportnak napi tuti tippjei 200-300 %-os találati aránnyal, úgyis bukni fogsz, ha nincs egy stratégiád a bukás vissza nyerésére!Ezt tartsd szem előtt, módszertan szerint kell játszani, különben ez lehetetlen! Sokat szoktál bukni? Ez a gond, hiába nyersz néha nem hozza vissza!

Ne aggódj! Segítek, hogy nyerésben maradj!

Hamarosan jelentkezni fogok egy hosszabb tanulmánnyal a sportfogadás matematikai statisztikai oldaláról, persze a szerencsefaktorral is fogok foglalkozni. Olvassátok a blogot és értesülni fogtok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése