2013. július 17., szerda

Egy igazi napi tuti tipp Győrből! Kevés gól lesz!

A mai napon mutatkozik be a bl-ben a magyar bajnok csapat a Győr. Hazai pályán fogadják az izraeli bajnok Maccabi Tel Aviv-ot. Természetesen erre a mérkőzésre is hoztam Nektek egy igazi tuti tippet!  Ráadásul csökkentett kockázatú mivel nem a megszokott három kimenetelű tipp!
 Hanem mindössze két kimenetelű! Így statisztikailag 50% a esély nyerni. De ne aggódj ennél jóval tutibb ez a mai tipp! Ha szeretnél holnapra is egy nyerő napi tuti tippet, akkor olvass tovább!


Ki lő gólt ma este Győrben?

Vágjunk is a közepébe! A hazai Győr csapatánál nincs jelenleg igazi gólvágó, hiába igazolták le a Kispesttől Martinezt, nincs egy igazi klasszikus csatáruk. Vannak góllövőik bőven, nem erről van szó, csak egy Böde Dani féle csatár hiányzik onnan elölről. Nem gondolom, hogy sok gólt fognak lőni a hazaik max 1-et vagy 2-et. A Győr amúgy se az élvezetes támadó játékáról híres. Nagy taktikai csata lesz az biztos, ennek garanciája a két edző személye.

Mi újság Souza mester?

A portugál tréner viharosan távozott Fehérvárról, és most a Maccabi Tel Aviv csapatával szeretne nagyot alkotni a nemzetközi porondon elsősorban a bl -ben. Souza mester már játékos korában is igazi védő volt. Edzőként is inkább a védekezésre helyezi a hangsúlyt, ezt már láthattunk a Videoton El szereplése során is. Igazi egy max két gólos meccs lesz. Hiszen emlékezzünk a Videoton 1 2 rúgott góllal jutott be a az el főtáblájára. Ma se fognak rohamozni az izraeli csatárok. Masszív védekező játékot várok a vendég csapattól.

Mire fogadjunk akkor? Gólok! Gólok!

Meglátásom szerint a legjobb napi tuti tipp a 2,5 gól alatti tipp a Győr Maccabi Tel Aviv bl mérkőzésre. Nem lesz sok gól ez biztos! Izgalmas csata lesz, véleményem szerint egy hazai siker vagy egy döntetlen a legesélyesebb. Ha szeretnél holnap nyerő szelvényt kiváltani, tarts velem és tegyél 2,5 gólál kevesebbre.

Tipp:Győr Maccabi Tel Aviv 2,5 gólnál kevesebb oddsz: 1,62

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése