2013. július 10., szerda

Egy igazi tuti foci tipp a bolgár foci világából! Szuperkupa döntő!

A nyári holt szezonban sikerült találni ismét egy igazi napi tuti foci tippet, ezúttal a bolgár foci világába kalandozunk, még pedig a bolgár szuperkupa döntővel fogsz ismét nyerni!

A bolgár foci világában még nem tettünk kiruccanást a blog keretein belül, de most innen érkezik egy igazi tuti foci tipp! Nyerj velem!

A bajnok hozza a tutit!

A bajnok PFC Ludogorets Razgrad fogadja a bolgár kupagyőztes Beroe csapatát. A bajnok csapat elég maga biztosan csak kisebb megingásokkal nyerte meg a bolgár foci bajnokságot. 30 meccs alatt mindössze 2 vereséget szenvedett. Igaz a nagy rivális Levszki Szófiára csak 1 pontot vertek, de ők lettek a bajnokok. A kupagyőztes Beroe csapata, messze nem ilyen kimagaslóan teljesített az elmúlt szezonban mindössze a hetedik helyen végeztek.
A vendég Beroe igazi középcsapat benyomását keltette, 13 győzelemmel ás 11 vereséggel fejezték be a szezont. Nem várok tőlük ma nagy alakítást. Ezt a mérkőzést a jóval esélyesebb bajnok PFC Ludogorets Razgrad fogja megnyerni. AMiért érdemes ráfogadni a viszonylag magas oddsz. A hazai csapatra 1,75-ös az oddsz. Ez lesz a mai tuti tipp a bolgár foci világából! Kövessetek nyerjünk együtt!

Tipp:PFC Ludogorets Razgrad - Beroe Hazai oddsz:1,75

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése