2013. június 29., szombat

Megtriplázta pénzét a tuti foci tipp bloggere! Folytassuk a jó szériát ma is!

A tegnapi napot 100%-os tipp pontossággal sikerült lehozni. Így sikerült megtripláznom a pénzemet.
Jött a napi tuti tipp és a napi tuti meglepi tipp is! 3,2 oddszot sikerült elcsípni! Éljen az ír foci! Na de miből profitálunk ma? Lessünk a kulisszák mögé! Norvég foci!


Irány Norvégia! A jeges norvég foci világa!

Ma ismét egy meglepi napi tuti tipp következik. A norvég foci világából csemegézek, még pedig elemzés alá a Brann Sandens összecsapást veszem. Egyértelmű esélyesek a hazaiak, de a tuti napi tipp mégse a hazai győzelem lesz.

A norvég foci bajnokságban a döntetlenek aránya átlagos 24%. A hazai Brann csapata még nem játszott döntetlent ebben az idénybe, míg a vendégeknek ez már többször is sikerült. Egymás elleni eredményeik között is gyakori vendég a döntetlen. Ezt az alábbi ábrán is láthatjátok.
norvég bajnokság
Forrás:soccervista.com

Brann Sandens. Milyen formában vagyunk?

A hazai csapat legutóbbi két meccsét elveszítette elég hullámzó teljesítményt nyújtanak Győzelem majd vereség és így tovább, de döntetlen egy száll se. Talán pont most lesz meg az első döntetlen? Úgy érzem ezt a fogadóirodáknál is érzik, mert viszonylag alacsony a döntetlen oddsza.A vendégeknél már közel sem ilyen rózsás a helyzet az utolsó pozicióban csücsülnek, legutóbbi három meccsüket elvesztették előtte két döntetlen. Szerintem ma is döntetlen várható!
norvég bajnokság
Forrás:soccervista.com

Miért is döntetlen?

Több sorozat is megtörne vele, például a hazaiak 100%- os hazai mérlege. Mellesleg idegenbe minden meccsüket elveszítették. A vendégeknek meg már jár ismét 1 pont. És ki szokott az ilyen csapatok orra alá borsot törni, hát pont az utolsó helyezet!

Tipp: Brann - Sandens Döntetlen oddsz: 3,3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése