2013. június 6., csütörtök

Nyerj a magyar válogatottal! Napi tuti tipp!

magyar válogatottEgervári Sándor alakulata ma Győrben fogadja Kuwait gárdáját. A magyar válogatott utóbbi mérkőzései, nem úgy sikerült, ahogy srácok szerették volna. Most egy barátságos mérkőzésén javíthatnak és gálázhatnak egyet a nem túl ütőképes Kuwait gárdája ellen.

De mire lesz képes mégis magyar labdarúgó válogatott? És mi lesz a napi tuti tipp? Olvass tovább és kiderül!

Böde ismét betalál?

Böde Dániel
Böde Dániel ismét szerephez jut a magyar válogatottban, Törökország ellen góllal debütált. Ma ismét betalálhat, ha bátor vagy bemered húzni ezt a tippet is, persze kisebb összeggel érdemes csak erre fogadni. Úgy érzem góleső lesz ma! Ebben pedig főszerepe lesz a kitűnő ferencvárosi csatárnak. Böde épphogy lecsúszott a gólkirályi címről most Kuwait ellen bizonyíthat és szerintem fog is! Befog találni a Madócsai Messi!

Tipp: Böde gólt szerez!

A napi tuti tipp bátraknak és félénkeknek! Mindenki nyer!

Biztos vagyok a magyar válogatott győzelmében, sőt szerintem hendicappal is érdemes rá fogadni, mert ki lesz tömve az olaj ország kapuja. A mérkőzésnek nincs komolyabb tétje, a cél a közönség szórakoztatása, és nem hiszem , hogy a mai estén ezzel gond lesz. Meglátásom szerint több góllal fogja legyőzni a magyar csapat Kuwait együttesét, de aki nem akar ekkora kockázatot vállalni annak a sima hazait ajánlom!
magyar válogatott

Tipp: Magyarország - Kuwait (0-1)Hazai oddsz : 1,8

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése