2013. június 7., péntek

Vb selejtezők! Duplázd meg pénzed a hétvégére válogatott meccsekkel!

vb_selejtezoA mai napon több vb selejtező mérkőzést is rendeznek világszerte. Ezekből fogunk ma csemegézni! Már 6 forduló lement az európai csoportokból, kialakultak az erőviszonyok.

De már most eldőlhetnek fontos kérdések, így nagy a tét! És hogy mivel fogod megduplázni a pénzedet? Mik lesznek azok a napi tuti tippek, amik segítségével megtöbbszörözheted pénzed! Hamarosan kiderül! Olvass tovább!

Tartani kell a lépést! A csoport!

Nagyon kiélezett a küzdelem az A csoportban az első helyért! A csoport kettészakadt Belgium és Horvátország pontegyenlőséggel első utánuk 9 pontos hátránnyal következik Szerbia, a play off és az egyenes kijutásos helyen igazából 2 csapat fog osztozkodni.

A többi ország válogatott csapata csak statisztál már. Nincs esélyük odaérni. A két elsőnek Belgiumnak és Horvátországnak viszont kötelező a győzelem! Mindkét csapat hazai pályán bizonyíthat és szerintem fog is!
vb_selejtezo
Egyértelmű, hogy győzelmi kényszerbe játszik a két csapat aki lemarad, már csak egymás ellen javíthat! Így a kötelező könnyebb meccsek főleg hazai pályán be kell húzni! Nem gondolom, hogy ez a rém gyenge skót és szerb válogatott ellen akadály lenne!

Belgium fogadja Szerbiát, míg a még szerb csapatnál is gyengébb, skótokat pedig a belgák várják. Napi tuti tippem két hazai siker! Egy belga és egy horvát siker! Ezzel a tuti tippel fogod tudni megduplázni a pénzed hétvégére!

Tipp: Horvátország - Skócia Hazai oddsz: 1,3

Tipp: Belgium - Szerbia Hazai oddsz: 1,5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése