2013. június 28., péntek

Napi tuti foci tipp meglepi az ír foci világából! Triplázz!

ír foci
A tegnapi előzetes beharangozó ír napi tuti tipp után jöjjön egy kockázatosabb tipp! De nem kell félni jönni fog, mert ilyen a sportfogadás világa!

Nem mindig az esélyes nyer! Ott rejlik a titok a statisztikában! Csak jól kell olvasni a sorokat! Nyerni akarsz? Olvass tovább!

 

UCD - Cork City: Nyerj az esélytelennel!

Nézzük meg mi újság van a két ír gárda háza táján. A hazaiknál nagy a baj! A legutóbbi 5 mérkőzésüket elvesztették, pont itt az ideje a nem túl acélos vendég gárda ellen egy hazai sikerre. Nem annyira rossz csapat az UCD, ma ki fog jönni nekik a lépés, és végre fortuna is az oldalukra fog állni. Az UCD a két csapat korábbi összecsapásait is hazai pályán megnyerte, ez ma se lesz másképpen!
ír foci
Forrás: soccervista.com

Ír foci: miért nem fog nyerni a Cork City?

A hazai UCD -ról már ejtettem néhány szót, most foglalkozzunk egy kicsit a vendég gárdával. Idegenben igazi döntetlen királyok, vendégként meccseik fele döntetlenre végződött. A vendégek Cork city legutóbb győzelmet aratott hazai pályán, előtte pedig a Shamrocktól szenvedtek vereséget szintén hazai pályán. Ma nem fognak nyerni úgy érzem ez biztos! Legjobb esetben is csak egy döntetlen fog összejönni nekik!
ír bajnokság
Forrás:soccervista.com
A napi tuti tipp amit ajánlok Neked az ír foci világából, a kis statisztikai bevezetés utána az UCD - Cork City meccs hazai győzelme! Mivel a vendégek az esélyesek elég szép oddszot kapunk bátorságunkért! De megéri! Egy döntetlen esetleg benne van a levesbe, de szerintem ma ki jön a lépés a hazai Cork Citynek.

Tipp: UCD - Cork City Hazai Oddsz: 3,1

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése