2013. június 2., vasárnap

Lengyel foci az utolsó szalmaszál! Duplázd meg a pénzed a vasárnapi ebéd után!

A top ligák már befejeződtek az elmúlt héten. Ezen a vasárnapi napon már csak néhány közép európai bajnokságban rúgják a bőrt! Ilyen bajnokság a lengyel első osztály is, ahol az utolsó forduló következik! A bajnoki cím már eldőlt, de maradtak nyitott kérdések a fináléra is. És hogy milyen tippekkel fogod megduplázni pénzedet? Olvass Tovább!

 

Widzew - Podbeskidzie. Tét a bennmaradás!

lengyel_bajnoksagA hazai Widzew számára már nem tartogat sok izgalmat ez a mérkőzés. A kieséstől megmenekültek, és ezután nem is vették túl komolyan a bajnokság hátralévő meccseit.

A legutóbbi 5 meccsükből csak 1-et tudtak megnyerni, azt is a liga egyik leggyengébb csapat ellen. Nem fogják ma se túl hajtani magukat! A vendégeknél viszont a tét a bennmaradás!

Nem a saját kezükben van sorsuk, de ha győznek és a többi eredmény is kedvezően alakul meg lehet a siker! A vendég alakulat legutóbbi 2 meccsét megnyerte ráadásul az egyiket a Lech Poznan ellen idegenbe, ma egy jóval szerényebb képességű csapat az ellenfél ennek is sikerülnie kell!A mai napi tuti tippem a lengyel foci világából a vendég siker.

Tipp:Widzew - Podbeskidzie Vendég

Piast Gliwice - Belchatow! Izgalmak mindkét oldalon!

lengyel_bajnoksagEz a párharc már jóval izgalmasabbnak ígérkezik, mint az előző lengyel összecsapás. A mindkét csapat legutóbbi 5 meccsén kitűnő formát nyújtott! Ez nem is volt véletlen: hazai oldalon szeretnék elcsípni az el indulás jogát, vendég oldalon pedig a kiesés elkerülése a cél!

Reális esélye inkább hazaiknak van, hogy megvalósíthassák céljukat. Ennek oka az, hogy az őket megelőző Slask mindössze egy ponttal vezet előttük, és ráadásul a Slask ma a bajnok Legiahoz látogat.

A Legia ugyan már bajnok, de nem fogja félvállról venni a meccset, egy döntetlen benne van, de a nyugalomhoz a vendégeknek a 3 pont kell. Így van esélye a Piastnak egy mai győzelemmel oda érni a 3. helyre! A vendégek utolsóak, ha nyernének is akkor is sok szerencse kellene a bennmaradáshoz, 2 riviális ellenfelüknek kellene kikapni. Erre kevés esélyt látok, szerintem a vendég eggyüttes már féllábbal a másodosztályban van. számomra egyértelmű hazai siker, és tippem is egy hazai!

Tipp: Piast Gliwice - Belchatow Hazai

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése