2013. június 8., szombat

Harc a feljutásért! Az utolsó szalmaszál! Spanyol2!

A spanyol másodosztályban az utolsó forduló következik a mai napon. Az egyenesági feljutó kérdése és a kiesések már eldőltek.


A play off-ért (rájátszás) viszont még komoly küzdelmek folynak több csapat is versenyben van. Így maradnak bőven izgalmak az utolsó fordulóra is! Segítek ma is megtöbbszörözni pénzed a spanyol 2 napi tuti tippekkel! Vágjunk is bele!

Az utolsó esély! Napi tuti legütősebb tippje: Murcia - Las Palmas

A tét a play offba kerülés, 3 csapat folytat hatalmas harcot a rájátszásért, de ebből csak 2-nek sikerülhet! A Las Palmas és Alcorcon minimális 1 pontos lépéselőnybe van a Ponferridana-hoz képest. A Las Palmas a már biztos kieső Murcia otthonába látogat, a hazaiak számára nincs különösebb tétje a mérkőzésnek, maximum a szép búcsú a másodosztálytól. A vendégeknek viszont nagyon fontos ez a meccs, ha nyernek megvan a play off! Nem kicsi a tét! A vendég gárda jóval jobb formában van, és idegenben sem teljesít gyengén! Ráadásul 1,9- 2 fele vannak a vendég oddszok, érdemes rátenni szerintem, ezzel nyerni fogsz! Az a mai nap legerősebb tuti tippje!
spanyol_2_tabella

Tipp: Murcia - Las Palmas vendég oddsz: 1,9

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése