2013. június 2., vasárnap

A Siófok nyerni fog! Nyerj együtt a balaton parti gárdával!

Az utolsó forduló utolsó mérkőzései következnek az nb1-es (mb1) bajnokságban, ahol még mindig van nyitott kérdés! Pápa vagy Siófok? Ki lesz jövőre elsőosztályú csapat? Hatalmas hajrá után végül mégis a finisben buknak a Balaton partiak? Esetleg a Pápa felébred végre? Érdekel mi a mai tuti tipp? Olvass tovább!

 

Siófok - újpest! Nem létezik lehetetlen!

magyar_tabellaHihetetlen mit produkált Horváth Károly együttes a Siófok az elmúlt fordulókban! A legutóbbi 5 meccséből 3-at megnyert, ráadásul nem csak gyenge ellenfelek ellen. Lassan az egész ország nekik drukkol, mindenkinek szimpatikus lett ez a küzdeni tudás! Ezzel szemben a Pápaik, a biztos bennmaradást engedték ki a kezükből sorozatos vereségekkel és flegmázással.

A bennmaradást egyértelműen a Balaton parti gárda érdemelné meg, de a foci nemcsak erről szól! Tartok tőle, hogy nem fognak elfogyni így a végére! De nem hiszem! Van bennük lendület bőven és küzdeni tudás, ezt már bizonyították most itt az esély az Újpest ellen! Akiknek nincsen tétje ennek a meccsnek csak a tisztes helytállás, meglátjuk ezt mennyire tartják fontosnak!

Tipp: Siófok - újpest Hazai

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése