2013. május 31., péntek

Napi tuti magyar foci tippek! Nyerjünk együtt!

A tegnapi napi tuti lengyel foci tippek közül sajnos az egyik a 93. percben szerzett góllal elment. De ma itt a lehetőség a javításra. ehhez két magyar mérkőzést hozok nektek!

A Paks fogadja a Kecskemétet, a Ferencváros pedig a Kaposvárt. És hogy mire érdemes fogadni az nb1 (mb1) utolsó fordulójában. Hamarosan az is kiderül!

 

Most vagy soha paksi pontszerzés!

A záró forduló következik a magyar bajnokságban. A Paksra már hetek óta játszom, ma ki kell jönni a lépésnek, nem távozhatnak a nyárra sorozatban 5 vereséggel. Jobb csapat ennél a Paks mostanság nem jöttek össze a dolgok, de biztos vagyok benne, hogy ma lesz pontszerzés. Sivic mester valószínűleg Diósgyőrbe távozik illene egy szép búcsú Paksról. Kecskemétnek már mindegy, legutóbbi két meccsükön ők is kikaptak. De ma se hinném, hogy nyernének atomvárosban. Kecskemétnél a anagy sikerek után kicsit kipukadt a lufi úgy érzem, ma lesz gond motivációval is a vendégek oldalán. Itt a nagy lehetőség a Paks számára, hogy szépen távozzanak erről szezonról. Úgy gondolom a hazai győzelmet csak bátrabbaknak ajánlanám, valahogy érzék ebben a meccsben egy döntetlent.

Tipp: Paks - Kecskemét Hazai (döntelen)

paks_kecskemet

Szép búcsú a szezontól!

A Ferencváros ismét Győrbe látogat! Most a Kaposvár együttesét fogadják a vendég hazai pályájukon. Nézzük mi újság hazai oldalon. A Ferencváros kezd magára találni így a bajnokság vége felére. 12 év után sikerült nyerniük Debrecenbe, előtte pedig az MTK-t verték meg. Formában van a Fradi, de csak óvatosan a Kaposvárral bármikor tudnak egyet remizni. Érdekes mérkőzés lesz, de az esélyes mindenképpen a Ferencváros lesz. Szerintem Böde gól is lesz, ahol lehet rá fogadni érdemes megtenni!

Tipp: Ferencváros - Kaposvár Hazai

nb1_tabella

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése