2013. május 18., szombat

Győrben az Örökrangadó? Ferencváros győzelem!

A fociban nincsenek végtelen sorozatok, főleg nem a magyar bajnokságban. Már az előző héten is Ferencváros győzelem volt a tippem. A sors pikantériája, hogy egy budapesti koncert miatt, amit a Fradi ideiglenes otthonában a Puskás Ferenc Stadionban rendeznek meg, ebben a fordulóban ismét Győrben kénytelenek pályára lépni. De ma meg lesz végre a 3 pont a zöld fehér alakulatnak. Már a Győr ellen is közel álltak hozzá, de a szerencse nem állt melléjük.



Nézzük a formát!Garami úr!

Az MTK fiatal gárdáját Garami mester nagyon szépen összerakta, ám tavaszra kicsit kipukkadt a csapat, és sorra hullajtották el a pontokat. Most minden pontra szükségük van, hogy a dobogón minél előkelőbb helyet tudjanak elérni. Így nem lesz tét nélküli ez a meccs nekik, az előző fordulóban, úgy gondolom nem érdemeltek győzelmet a Paks ellen, csak a szerencse állt az oldalukra.

Kis kabát, nagy gondok!

Több nagy gondja is van jelenleg Moniz mesternek. Nem találják fiai, a góllövőcipőt, elsősorban a legeredményesebb Böde Dánielről van szó, rajta kívül pedig alig képesek gólszerzésre. A másik nagy gond a hiányzók kérdése, ugyanis Jenner még mindig eltiltását tölti, Leonardo pedig súlyos sérülést szenvedett az előző fordulóban, neki még pályafutása is veszélybe került. És jön a ráadás hátrány még pedig, hogy Győrben kell játszani.

Miért fog nyerni most végre Győrben a Fradi?

Mert már kijár nekik, olyan nincs hogy helyzetek mindig kimaradnak, lehet hogy most ki fog szakadni a zsák, és átgázolnak az MTK? zért ez már bátor tipp lenne, maradjuk a sima hazainál.

Tipp:Ferencváros- MTK H

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése