2013. május 17., péntek

Duplázd meg a pénzed francia tipekkel!

Mai duplázós tippjeink következnek a sportfogadás világából, hogy szép nyereményt tudjatok összeszedni a jövő hétre. Ehhez a francia honba teszünk egy kis virtuális látogatást. Megvizsgáljuk a statisztikákat és a sorozatokat, összehasonlítunk és mi egymás. Vágjunk is bele!





Felakarunk jutni!

Mindkettő meccsnek 1,5 oddsza van tippmixen, amit ajánlani fogok és mindkettő csapat a feljutásért száll harcba. Az egyik mérkőzés a GFCO Ajaccio - Guingamp, ahol a vendég együttes szeretné kiharcolni a feljutást. A másik mérkőzés pedig az Angers - Tours összecsapás lesz. Itt pedig a hazaik küzdenek az első osztályért. Ha ez a két csapat fel akar jutni nyerniük kell ma! Erre tippelünk mi is!

GFCO Ajaccio - Guingamp! Meg lesz az első osztály!

A Guingamp 4 pontos előnye van 4. Angers előtt, ami így a bajnokság vége előtt sok, de nem elbukhatatlan, szóval érdemes lenne behúzniuk, főleg, hogy az utolsóhoz látogatnak.
francia_tabella2
Nyerni fog a vendég együttes eléggé biztos, hiába a sok döntetlen a francia fociban, ezt most be kell húzniuk, ha fel akarnak jutni, és be is fogják!

Tipp:GFCO Ajaccio - Guingamp V

 

Angers - Tours! Van még esély!

Hiába a négy pontos hátrány a Guingamp mögött, ez még simán ledolgozható, úgyhogy érdemes igyekezniük, ha szeretnének feljutni a francia első osztályba. Ráadásul hazai pályán fogadják azt a Tourst, akinek már nem sok tétje van az idei ligának biztos benn maradtak, és biztosan nem jutnak fel idén. Az Angersnek csak a kötelezőt kell behúznia, ezt ma meg is tehetik.
francia_tabella2

Tipp: H Angers - Tours

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése